Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bancpost, esti cea mai mare greseala din viata mea!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancpost, esti cea mai mare greseala din viata mea!

Banca anunta ca, pentru clientii cu dificultati la plata, a acordat discount-uri suplimentare de dobanda Draga Bancpost, te contactez pe aceasta cale sa-ti comunic ca esti o mare greseala. Esti cea mai mare greseala din viata mea. O greseala pe care o platesc cu varf si indesat. Cu aceste cuvinte isi incep scrisoarea Adriana si Dumitru Zamfir, clienti Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF). Debitorii in CHF se afla intr-o situatie disperata, in conditiile in care, la peste trei luni dupa ce francul elvetian a explodat, se anunta o noua criza a CHF, pe fondul evenimentelor din Grecia. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

Fondul Proprietatea, cea mai mare crestere din BET, in asteptarea listarii la Londra

Fondul Proprietatea a fost vedeta Bursei, in perioada 16-23 aprilie, cu o crestere de 4,06% raportata la moneda euro, cea mai mare din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Taramul fluturilor se muta la Cluj. Orasul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din Romania

Intre 1 mai si 30 iunie, Clujul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din tara. Peste 250 de fluturi care provin de pe patru continente.

Cea mai mica Biblie din lume este expusa la Muzeul Israelului din Ierusalim

Cea mai mica Biblie din lume este expusa, in aceste zile, la Muzeul Israelului din Ierusalim. Textul ebraic al Vechiului Testament a fost gravat, cu ioni de galiu, pe o placa de siliciu de marimea unei gamalii de.

Cea mai mare replica a cutremurului din Nepal, cu magnitudinea 6,7. Alex Gavan: S-au iscat trei avalanse minore

Este stare de alerta in Nepal, unde s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,9. Potrivit armatei nepaleze, cel putin 2. 000 de persoane si-au pierdut viata. Seismul s-a simtit si in tarile vecine India si Pakistan. Martorii povestesc imagini de groaza: oameni intinsi pe jos, morti sau raniti, cladiri prabusite, drumuri rupte si localitati izolate. Cutremurul a fost atat de puternic incat a provocat o avalansa pe varful Everest.

Stare de ALERTA in Columbia. Vulcanul responsabil de cea mai mare catastrofa naturala din istoria tarii da semne de trezire

Autoritatile din Columbia sunt in alerta ca urmare a intensificarii activitatii seismice a vulcanului Nevado del Ruiz, din centrul tarii, si au recomandat sa nu se mai intre in parcul natural din preajma.

Revin ploile, iar vremea se va raci in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o informare meteo de racire a vremii. incepand de astazi, 28 aprilie, ora 10:00, pana maine, 29 aprilie, ora 20:00, va ploua pe arii extinse, iar vremea se va.

Traian Basescu, despre sarbatorirea de catre Ponta a trei ani de la caderea Guvernului MRU: Este cea mai bizara aniversare din UE (VIDEO)

Intr-o interventie televizata la postul nostru de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca sarbatorirea de catre premierul Ponta a trei ani de la caderea guvernarii lui Mihai Razvan.

Cea mai vanata burlacita din Iasi s-a casatorit. Frumoasa Ioana Shadiye Winkler mosteneste o avere fabuloasa

In lumea mondena din Iasi se discuta in ultima perioada despre nunta Ioanei Shadiye Winkler cu Dragos Scripcaru, doi tineri medici rezidenti urmasi ai unor familii celebre.

FOTO Spalati, coafati si parfumati, sute de caini au incercat sa ia ochii juriului, la cea de a 38-a editie a International Dog Show

Sambata s-a dat startul, la Satu Mare, la cea de a 38-a editie a International Dog Show, competitie canina considerata de specialisti ca fiind de cea mai mare anvergura din tara. in prima zi de concurs au fost inscrisi 679 caini la CAC Certificat de aptitutidini pentru campionat) si 752 la CACIB Certificat de Aptitudini pentru Campionat International de Frumusete).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )