Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bancul zilei: Cea mai urata mireasa

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cea mai urata mireasa

Conversatie intre doi nuntasi:- E cea mai urata mireasa pe care am vazut-o vreodata!. continuă pe Hotnews

Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

Luminita Gheorghiu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru partitura din Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera Luminitei Gheorghiu, aflata la a doua nominalizare. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera Anul acesta, pentru acelasi premiu au mai fost nominalizate Diana Avramut, pentru .

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, desfiinteaza 1.600 de locuri de munca in Ucraina, din cauza crizei

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, va desfiinta pana anul urmator 1. 600 de locuri de munca la subsidiara din Ucraina, dintr-un total de circa 7. Decizia are loc in contextul tulburarilor interne.

VIDEO Shakira este cea mai populara vedeta pe Facebook

Shakira a depasit-o pe buna ei prietena Rihanna si a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate in reteaua de socializare Facebook.

Shakira a devenit cea mai populara vedeta pe Facebook, adunand 86,6 milioane de admiratori

Cantareata Shakira a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate pe Facebook, depasind-o pe prietena sa Rihanna. Artista columbiana a atins 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel.

Basescu, nostalgic: Cea mai frumoasa perioada ca politician, cand am fost primarul Capitalei

Presedintele Traian Basescu a declarat ca cea mai frumoasa perioada din activitatea sa de politician a fost atunci cand a fost primarul general al Capitalei, scrie Mediafax .

Care este cea mai mare ingrijorare a milionarilor.

Persoanele care au o avere cuprinsa intre 5 si 25 de milioane de dolari sunt preocupate, in principal, de starea de sanatate a partenerului de viata, relateaza Business Insider, citand un raport realizate de grupurile de consultanta financiara Spectrem Group si Vanguard. In schimb, cea mai mare grija a celor care au o avere estimata intre 100. 000 de dolari si un milion de dolari, care alcatuiesc cea mai mare parte a grupului celor intervievati, este sa isi pastreze acelasi standard financiar, .

Cea mai mare frauda comisa prin telefon: prejudiciu de 1 mil. $

Peste 20. 000 de americani au fost inselati cu o suma totala de 1 milion de dolari, de escroci care au pretins ca lucreaza la fisc, in cea mai mare frauda comisa vreodata prin telefon in SUA, transmite MarketWatch, potrivit Mediafax .

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul.

Locuintele din Romania, cea mai mare ieftinire dintre 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din tara noastra au inregistrat, in 2013, cea mai mare scadere dintre 42 de tari din lume, de 10,43%, fata de 5,96% in 2012, conform unui studiu al portalului globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii, ajustate cu inflatia.

Preturile locuintelor din Romania au avut cea mai mare scadere din 42 de tari din lume

Preturile locuintelor din Romania au inregistrat anul trecut cea mai mare scadere din lume, respectiv de aproape 10,5%, fata de circa 6% cu un an inainte, potrivit unui studiu realizat de portalul globalpropertyguide. com pe baza preturilor medii,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )