Libnet.ro
UNICEF

12:00

Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

România Liberă România Liberă,
Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014.

Luminita Gheorghiu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, pentru partitura din Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti. Acesta este cel de-al doilea premiu Gopo din cariera Luminitei Gheorghiu, aflata la a doua nominalizare. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera Anul acesta, pentru acelasi premiu au mai fost nominalizate Diana Avramut, pentru . continuă pe România Liberă

Rusia, retrogradata de agentia de rating Fitch. SUA a primit cea mai buna nota.

Agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a revizuit, vineri, perspectiva de rating a Rusiei, de la stabila la negativa, din cauza riscurilor legate de sanctiunile occidentale impuse Moscovei pe fondul crizei din Ucraina, in schimb SUA a primit cea mai mare nota, potrivit Le Monde. Aceasta revizuire inseamna ca Fitch ar putea retrograda in curand ratingul de tara al Rusiei, care, in prezent, beneficiaza de un calificativ BBB, din categoria celor recomandate pentru .

Gopo 2014: Calin Peter Netzer, cel mai bun regizor.

Calin Peter Netzer a castigat premiul pentru cel mai bun regizor, pentru filmul Pozitia copilului, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Citeste si: Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol principal, la Gopo 2014 La gala Gopo 2014, Calin Peter Netzer a castigat si premiul pentru cel mai bun scenariu, alaturi de Razvan Radulescu, tot pentru filmul Pozitia copilului. Citeste si: Gopo 2014: Victor Rebengiuc, .

Victor Ponta: Avem cea mai buna alianta electorala

UPDATE 12:15 - Victor Ponta, Daniel Constantin si Gabriel Oprea au mers impreuna la Biroul Electoral Central pentru a depune listele candidatilor pentru alegerile europarlamentare. Presedintele PSD,.

Gopo 2014: Victor Rebengiuc, premiul pentru cel mai bun rol principal masculin.

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care are loc luni seara, la Opera Nationala Bucuresti, relateaza Mediafax. Acesta este al doilea premiu Gopo din cariera lui Victor Rebengiuc. Citeste si: Premiile Gopo 2014: Radu Beligan a primit premiul pentru intreaga cariera La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Adrian Titieni, pentru rolul din Domestic, Gheorghe .

Care este cea mai mare ingrijorare a milionarilor.

Persoanele care au o avere cuprinsa intre 5 si 25 de milioane de dolari sunt preocupate, in principal, de starea de sanatate a partenerului de viata, relateaza Business Insider, citand un raport realizate de grupurile de consultanta financiara Spectrem Group si Vanguard. In schimb, cea mai mare grija a celor care au o avere estimata intre 100. 000 de dolari si un milion de dolari, care alcatuiesc cea mai mare parte a grupului celor intervievati, este sa isi pastreze acelasi standard financiar, .

VIDEO Shakira este cea mai populara vedeta pe Facebook

Shakira a depasit-o pe buna ei prietena Rihanna si a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate in reteaua de socializare Facebook.

Performanta pentru baschetbalistele de la CSU Alba Iulia: cea mai buna clasare din istoria clubului la final de sezon

Sportivele din Alba Iulia au invins in ultima partida din sezonul regulat al Ligii Nationale la baschet feminin pe Universitatea Cluj-Napoca. CSU ocupa pozitia secunda, cu 50 de puncte.

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, desfiinteaza 1.600 de locuri de munca in Ucraina, din cauza crizei

BNP Paribas, cea mai mare banca din Franta, va desfiinta pana anul urmator 1. 600 de locuri de munca la subsidiara din Ucraina, dintr-un total de circa 7. Decizia are loc in contextul tulburarilor interne.

Shakira a devenit cea mai populara vedeta pe Facebook, adunand 86,6 milioane de admiratori

Cantareata Shakira a devenit vedeta care se bucura de cea mai mare popularitate pe Facebook, depasind-o pe prietena sa Rihanna. Artista columbiana a atins 86,6 milioane de admiratori pe Facebook, stabilind astfel.

Bancul zilei: Cea mai urata mireasa

Conversatie intre doi nuntasi:- E cea mai urata mireasa pe care am vazut-o vreodata!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )