Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancul zilei: Cele mai bune sfaturi din lume pentru cum sa-ti aranjezi telefonul

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Cele mai bune sfaturi din lume pentru cum sa-ti aranjezi telefonul

Unei femei i s-a ivit ocazia sa verifice telefonul sotului sau. in lista de contacte, ea a gasit trei numere care i-au trezit suspiciuni, inregistrate ca cea mai blanda atingere, lacrimi dragute si stapana visurilor mele. Femeia deodata s-a intristat, dupa care s-a infuriat foarte tare si fiind intr-o criza de gelozie s-a apucat sa apeleze pe rand aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele inregistrate cu aceste nume suspecte. continuă pe Hotnews

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018

Care au fost cele mai cautate orase din lume pentru turisti in 2018 au fost anuntate odata cu publicarea unui studiu anual care la ultimele trei editii a indicat acelasi castigator: Bangkok, noteaza.

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Pintea, furata de maghiari: De ce a ajuns una dintre cele mai bune jucatoare ale nationalei la Gyor si nu la CSM

Campionatul European a adus o serie de pierderi mari pentru CSM Bucuresti: Cristina Neagu si Amanda Kurtovici s-au accidentat, iar transferul lui Pintea s-a ratat.

HOROSCOP. Cele mai bune zodii cu care sa faci amor in 2019

Esti pasionat de zodii si citesti zilnic horoscopul? Sau esti genul sceptic care nu crede deloc in asa ceva? Indiferent care ar fi raspunsul, multi spun ca exista cateva caracteristici comune si specifice.

Cele mai populare parole din 2018 iti arata ca nu ne pasa de securitate

La fiecare final de an, cei de la SplashData publica un raport referitor la cele mai populare parole. in mod previzibil, schimbarile din top, de la an la an, sunt insignifiante. Indiferent cat de.

Pierderea virginitatii starneste cele mai multe curiozitati printre adolescentii romani: ce alte intrebari au despre sex

Pierderea virginitatii, pilula de a doua zi sau riscul de aparitie a unei sarcini in lipsa unei metode sigure de protectie sunt cele mai cerute sfaturi ale adolescentilor atunci cand vine vorba de viata sexuala.

FOTO VIDEO Icoanele de Cartea Recordurilor, in Anul Centenarului: Sunt celemai mari icoane si unicul triptic din lume de acest gen

Un profesor de arta, de 27 de ani, din Ramnicu Valcea, Adrian Luta lucreaza la cel mai mare triptic din lume, un ansamblu din trei icoane pictate pe sticla. Lucrarea, simbolizand Sfanta Treime, de 8 X 7 metri, demna de Cartea Recordurilor, spera sa fie omologata anul viitor, dupa ce o va finaliza, cel mai probabil in luna martie.

Cele mai bantuite locuri din Romania. Paduri, conace si castele unde se vorbeste intens despre fenomene paranormale

Ca peste tot in lume, si in Romania exista mai multe locuri despre care se spune ca sunt bantuite. Legende despre aceste locuri sunt pastrate si transmise de generatii.

VIDEO Top Euro NCAP: cele mai sigure masini in 2018

Institutia europeana independenta specializata in realizarea testelor de accident Euro NCAP a lansat, recent, lista cu cele mai sigure automobile din Europa, in 2018, masini care au si primit premiul Best in class la patru clase. Este vorba de doar trei modele, Lexus ES la doua categorii), Hyundai NEXO si Mercedes-Benz A Class, care au obtinut punctaje apropiate de maxim in cele mai dure teste realizate EuroNCAP in istoria sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )