Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cele mai bantuite locuri din Romania. Paduri, conace si castele unde se vorbeste intens despre fenomene paranormale

Adevărul Adevărul,
Cele mai bantuite locuri din Romania. Paduri, conace si castele unde se vorbeste intens despre fenomene paranormale

Ca peste tot in lume, si in Romania exista mai multe locuri despre care se spune ca sunt bantuite. Legende despre aceste locuri sunt pastrate si transmise de generatii. continuă pe Adevărul

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

VIDEO India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume

India se pregateste pentru una dintre cele mai scumpe nunti din lume. Pe 12 decembrie, cel mai bogat om din Asia, urmeaza sa-i dea m fiicei sale Isha, fiului miliardarului Ajay Piramal, Anand, scrie time. com.

VIDEO Cum se repara in batjocura unul dintre cele mai importante poduri din Romania, foarte grav degradat. O sa moara oameni nevinovati

Unul dintre cele mai importante poduri ale Romaniei, care duce inspre Vama Giurgiu, se afla in stare avansata de degradare.

Care a fost cea mai grea iarna din Romania

Romania s-a confruntat in mai multi ani cu ierni grele si viscolite. Totusi, una dintre cele mai grele ierni inregistrate vreodata in Romania pare sa fi fost cea din anul 1954. Conform meteorologilor,.

Uite cum arata CEL MAI LUNG SANDVIS din Romania! Ce ingrediente au pus timisorenii in GIGANTUL de 101 metri! (VIDEO)

Tot Banatu-i fruncea si la. sanvisuri! in ciuda frigului, sute de profesori si elevi, dar si angajati ai institutiilor publice au preparat vineri in centrul Timisoarei cel mai lungsandvis din Romania,.

VIDEO Valul de ninsori a transformat infatisarea orasului. Cum arata cele mai impodobite locuri inaintea sarbatorilor

A nins neincetat intreaga noapte de vineri spre sambata, iar municipiul a fost acoperit cu un strat consistent de zapada.

Imagini scandaloase ale unuia dintre cele mai importante poduri din Romania. Se afla in pericol iminent de prabusire, dar traficul de mare tonaj n-a fost oprit

Unul dintre podurile importante ale Romaniei, care face legatura cu Vama Giurgiu, este intr-o stare avansata de degradare.

Imagini scandaloase cu unul dintre cele mai importante poduri din Romania. Se afla in pericol de prabusire, dar traficul de mare tonaj n-a fost oprit

Unul dintre podurile importante ale Romaniei, care face legatura cu Vama Giurgiu, este intr-o stare avansata de degradare.

Locul din Romania in care turistii intalnesc la tot pasul caprioare si le hranesc din palma. E un loc de basm

In inima Carpatilor Orientali, intr-un loc de basm, se gaseste unul dintre cele mai frumoase parcuri din Romania, cu sute de animele salbatice. La Izvoare, in judetul Harghita, turistii au sansa sa.

Cea mai moderna parcare din Romania e goala. De ce nu vor soferii sa o foloseasca

Navetistii care si-ar putea lasa masinile la Straulesti sunt speriati de tarifele ridicate, impuse de Metrorex. Taxa de parcare este de 1 leu pe ora. E la fel de scump ca la privat, spun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2851 seconds )