Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bancul zilei: Solutia lui Bulisor pentru iesirea din criza

Hotnews Hotnews,
 Bancul zilei: Solutia lui Bulisor pentru iesirea din criza

Profesoara: Bulisor, ce solutie vezi tu ca sa iesim din criza asta economica, sociala si politica ?. continuă pe Hotnews

Nutu Camataru, chef mare la iesirea din inchisoare. Ce a facut liderul interlopilor dupa ce a devenit liber

Nutu Camataru a sarbatorit in stil mare revenirea in libertate. Jurnalistii de la CanCan l-au surprins pe liderul interlopilor din Romania la primul chef dupa iesirea din penitenciar. Ion Balint,.

Accident grav la iesirea din Petrosani. Cinci persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, duminica seara, la iesirea din Petrosani spre Banita. Cinci persoane au fost ranite, una fiind in stare grava dupa ce o masina a ajuns pe contrasens. Accidentul s-a produs ca.

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in centrul statiunii montane

A fost pericol urias pentru turistii din Busteni. Un urs a fost capturat chiar in zona Castelului Cantacuzino, in centrul statiunii montane Busteni. Animalul, care a iesit pe strada in cautare de hrana, a.

PENTRU ADUNAREA DIN 22 APRILIE SIF1 propune doua variante de repartizare a profitului

SIF Banat - Crisana SIF1) propune actionarilor, pentru adunarea din 22 aprilie, doua variante de repartizare a profitului net obtinut in exercitiul financiar 2018, de 77,18 milioane de lei, informeaza societatea de investitii financiare printr--o nota remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Bancul zilei: De ce nu se spun bancuri cu Putin in Rusia

Trei rusi calatoreau in aceeasi cuseta dintr-un tren trans-siberian. Unul dintre ei citea un ziar, in timp ce ceilalti doi spuneau bancuri cu Putin. Enervat de faptul ca nu putea citi in liniste ziarul, primul rus s-a hotarat sa le joace o festa celor doi. A iesit discret din cuseta si a comandat insotitorului de vagon trei ceaiuri, cu mentiunea sa-i fie aduse exact.

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE: Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de aproape 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

Proiect ALDE: Sase calatorii cu trenul la pret redus pentru pensionarii din agricultura

Deputatul ALDE Alexandru Baisanu a inregistrat la Senat un proiect care propune ca agricultorii care se pensioneaza, cat si ceilalti pensionari sa beneficieze anual de 6 calatorii cu pret redus la jumatate pentru tren, clasa a II-a. Daca nu le vor folosi, atunci vor fi compensati in tichete de masa, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )