Libnet.ro
UNICEF

16:31

Bani pentru elevii din Sectorul 4, in prag de Sarbatori: Primaria Sectorului 4 achita bursele si alocatiile pentru copiii cu Cerinte Educationale Speciale, inaintea vacantei intersemestriale

B1 B1,
Bani pentru elevii din Sectorul 4, in prag de Sarbatori: Primaria Sectorului 4 achita bursele si alocatiile pentru copiii cu Cerinte Educationale Speciale, inaintea vacantei intersemestriale

Primaria Sectorului 4, prin Directia de Administrare a Unitatilor de invatamant, a transmis deja catre unitatile de invatamant sumele necesare achitarii burselor pentru elevi, calculate pana la. continuă pe B1

O femeie a fost gasita moarta intr-un parc din Sectorul 6 al Capitalei

O femeie a fost gasita moarta, sambata dimineata, intr-un parc din Sectorul 6 din Bucuresti, informeaza Politia Capitalei. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, politistii incercand sa afle ce s-a intamplat, transmite Mediafax,.

Sunt, sau nu, bani pentru marirea de salarii promisa profesorilor? Orban spune ca nu, Citu zice DA!

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu sunt bani pentru marirea salariilor profesorilor, in timp c.

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Bacalaureat 2020. Cum arata calendarul complet pentru examenul din vara

Cu gandul la examenele care ii asteapta, elevii asteapta cu sufletul la gura vesti despre Bacalaureatul, din 2020. Ministerul Educatiei, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, a publicat calendarul Bacalaureatului din vara 2020. Sunt date si modelele si baremul de corectare pentru subiectele la matematica, limba romana si limba materna. Ministrul interimar al Educatiei, .

Veste proasta pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu Autostrada Soarelui in urmatorii doi ani

Soferii din Romania mai primesc o veste proasta. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile de reparatie vor dura doi ani si vor costa 20 de milioane de euro. Pentru a nu ingreuna foarte mult circulatia autoturismelor, se va lucra pe sectoare restranse. Autostrada Soarelui se transforma in santier. Lucrarile vor dura doi ani Lucrarile .

BUGETUL DE STAT PENTRU 2020: Mai multi bani pentru Aparare, Munca si Justitie

Proiectul de buget pe 2020, publicat de Ministerul FInantelor, stabileste sume in plus de la buget pentru Aparare, Munca si Justitie, dar mai putini bani la Sanatate si Agricultura. Totodata, trei servicii secrete si Internele primesc mai multi bani, potrivit News. ro.

Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligatiunile emise de IDEA BANK

Depozitarul Central informeaza investitorii ca, incepand cu data de 18 decembrie, vor fi distribuite sumele de bani aferente cuponului nr. 2 pentru obligatiunile emise de IDEA BANK S. simbol IDB24E), se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Mesajul Gabrielei Firea pentru colegii din PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aleasa ieri presedinte al PSD Bucuresti, vine cu un mesaj pentru colegii sai din PSD.

CSAT a avizat favorabil propunerile de buget pe 2020 pentru institutiile din aparare si securitate

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a avizat favorabi propunerile de buget pe anul 2020 pentru institutiile cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale.

Sevilla, sperietoare pentru echipele din Romania

De patru ori a mai venit pana acum FC Sevilla in Romania pentru confruntari cu echipele noastre.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )