Libnet.ro
UNICEF

00:07

Bani de la UE pentru pesta porcina

Antena3 Antena3,
Bani de la UE pentru pesta porcina

UE a alocat deja doua milioane de euro pentru a ajuta serviciile veterinare sa gestioneze focarele de pesta porcina, conform datelor comisarului european pentru sanatate publica si siguranta alimentara, Vyte. continuă pe Antena3

Creste numarul focarelor de pesta porcina africana. Porcii din doua localitati vor fi ucisi preventiv

DSVSA Giurgiu a prezentat luni, 22 octombrie, situatia focarelor cu pesta porcina africana din judet. Totodata, institutia a anuntat ca porcii din doua localitati vor fi ucisi preventiv.

A crescut numarul focarelor de pesta porcina africana in judetul Giurgiu. Porcii din doua localitati vor fi ucisi preventiv

DSVSA Giurgiu a prezentat luni, 22 octombrie, situatia focarelor cu pesta porcina africana din judet. Totodata, institutia a anuntat ca porcii din daua localitati vor fi ucisi preventiv.

Pesta porcina africana s-a extins intr-un nou judet din Romania

Trei focare de pesta porcina africana au fost identificate la Ieud, dupa ce mai multi sateni au cumparat recent animale dintr-o alta localitate, rezultatele fiind confirmate in urma analizelor de laborator.

Pesta porcina africana se extinde in Teleorman. inca un caz depistat in partea de sud a judetului

Un nou caz de pesta porcina a fost confirmat luni, 22 octombrie, intr-o gospodarie din satul Storobaneasa din comuna cu acelasi nume, din judetul Teleorman.

Al treilea caz de pesta porcina africana in Teleorman

Al treilea caz de pesta porcina africana a fost confirmat in localitatea Scrioastea din comuna cu acelasi nume, unde se afla si satul Cucuieti, locul unde a fost descoperit al doilea caz de pesta.

Pesta porcina se extinde amenintator: Peste 23.000 de animale ucise preventiv. La complexul de la Dragalina vor fi adusi porci santinela

Pesta porcina africana tine autoritatile pe jar. Pana la aceasta data, conform datelor cetralizate de Prefectura Calarasi, focarele se extind amenintator. La Dragalina, la complexul de porci apartinand Nutricom SA, s-a incheiat uciderea preventiva a celeor peste 20. 000 de animale. Ferma a intrat in etapa de dezisectie.

Senatorii raman fara bani pentru deplasari

Senatorii au cheltuit in acest an aproape doua milioane de lei pe deplasarile externe, dublu fata de anul trecut, astfel incat au epuizat bugetul pentru acest an. Conducerea Senatului a decis sa taie din cheltuieli, astfel ca nu mai aproba toate vizitele.

SONDAJ Ati depune bani pentru copii ntr-un cont al statului?

Guvernul doreste sa lanseze un program guvernmental prin care Trezoreria Statului sa deschida conturi copiilor, unde parintii sa depuna bani. Statul va contribui cu 600 de lei anual, daca in cont s-au depus intr-un an mai mult de 1. 200 de lei. Suma va putea fi retrasa doar dupa ce copilul a implinit 18 ani, insemnand ca banii reprezinta un imprumut acordat statului. Sondaj HotNews. ro: Ati depune bani pentru copii intr-un cont al statului, in conditiile de mai sus?.

Petre Daea, in timp ce pesta porcina face RAVAGII in Romania: Carnea de porc e mai IEFTINA in prezent! Ce spune ministrul despre focarul din Teleroman

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit luni seara despre pretul carnii de porc, cu aproximativ doua luni inainte de Craciun. Oficialul guvernamental a fost intrebat, la TVR 1, daca pretul carnii de porc .

Pesta porcina se extinde: Trei localitati din judetul Olt sunt sub supraveghere

Comunele Seaca, Mihaesti si Valeni au fost incluse in zona de supraveghere pentru controlul pestei porcine africane, dupa ce a fost confirmata prezenta virusului la suine din comuna Scriostea, judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )