Libnet.ro
UNICEF

18:15

Pesta porcina se extinde: Trei localitati din judetul Olt sunt sub supraveghere

B1 B1,
Pesta porcina se extinde: Trei localitati din judetul Olt sunt sub supraveghere

Comunele Seaca, Mihaesti si Valeni au fost incluse in zona de supraveghere pentru controlul pestei porcine africane, dupa ce a fost confirmata prezenta virusului la suine din comuna Scriostea, judetul. continuă pe B1

Alte trei localitati din Olt, sub supraveghere din cauza pestei. Medic veterinar: Aproape ca la Craciun n-o sa avem mai mult de 10% din efective

DSVSA a instituit zona de supraveghere in alte trei localitati din judetul Olt, dupa ce in judetul vecin, Teleorman, numarul cazurilor confirmate de pesta a ajuns la patru. Satenii din zona de atentie au inceput sa sacrifice animalele.

Pesta porcina se extinde amenintator: Peste 23.000 de animale ucise preventiv. La complexul de la Dragalina vor fi adusi porci santinela

Pesta porcina africana tine autoritatile pe jar. Pana la aceasta data, conform datelor cetralizate de Prefectura Calarasi, focarele se extind amenintator. La Dragalina, la complexul de porci apartinand Nutricom SA, s-a incheiat uciderea preventiva a celeor peste 20. 000 de animale. Ferma a intrat in etapa de dezisectie.

A crescut numarul focarelor de pesta porcina africana in judetul Giurgiu. Porcii din doua localitati vor fi ucisi preventiv

DSVSA Giurgiu a prezentat luni, 22 octombrie, situatia focarelor cu pesta porcina africana din judet. Totodata, institutia a anuntat ca porcii din daua localitati vor fi ucisi preventiv.

Pesta porcina africana se extinde in Teleorman. inca un caz depistat in partea de sud a judetului

Un nou caz de pesta porcina a fost confirmat luni, 22 octombrie, intr-o gospodarie din satul Storobaneasa din comuna cu acelasi nume, din judetul Teleorman.

Creste numarul focarelor de pesta porcina africana. Porcii din doua localitati vor fi ucisi preventiv

DSVSA Giurgiu a prezentat luni, 22 octombrie, situatia focarelor cu pesta porcina africana din judet. Totodata, institutia a anuntat ca porcii din doua localitati vor fi ucisi preventiv.

ANSVSA: Misiunea de audit a CE privind pesta porcina va prezenta un raport pe 25 octombrie. Peste o mie de focare, la nivel national

Misiunea de audit a Comisiei Europene, care se afla in prezent in Romania privind pesta porcina africana, va prezenta un raport public in data de 25 octombrie, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). in judetul Calarasi au fost confirmate 74 de focare de pesta in 12 comune si peste 23. 000 de porci au fost sacrificati preventiv.

Al treilea caz de pesta porcina africana in Teleorman

Al treilea caz de pesta porcina africana a fost confirmat in localitatea Scrioastea din comuna cu acelasi nume, unde se afla si satul Cucuieti, locul unde a fost descoperit al doilea caz de pesta.

Tara in care au fost sacrificati 200.000 de porci. Cum s-a raspandit pesta porcina

China, cel mai mare producator de carne de porc, a eutanasiat pana acum 200. 000 de porci dupa descoperirea mai multor focare de pesta porcina africana, a declarat, vineri, un oficial din conducerea Autoritatii.

Locuinta familiei care a murit intr-un cumplit accident din judetul Dolj, sparta de hoti

O familie a murit duminicia dimineata, in urma unui accident ce a avut loc la iesirea din Calafat, judetul Dolj. La scurt timp dupa tragedie, locuinta familiei a fost sparta de hoti, iar dinauntru au disparut.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului tragic din judetul Mures - VIDEO

Rasturnare de situatie in cazul accidentului cu un mort si sapte raniti, produs ieri in judetul Mures, in zona localitatii Balda. Doua masini s-au ciocnit puternic, iar unul dintre autoturisme a luat foc.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )