Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bani pentru refugiati, din tenis: Cine va dona cate 70 euro la fiecare AS reusit pana la finalul anului

România Liberă România Liberă,
Bani pentru refugiati, din tenis: Cine va dona cate 70 euro la fiecare AS reusit pana la finalul anului

Dupa ce fotbalistii au fost printre primii sportivi care au donat bani pentru refugiatii sirieni, noi sume vor fi stranse din lumea tenisului. Andy Murray are un sistem inedit prin care doreste sa doneze bani. continuă pe România Liberă

Directorul Oficiului pentru Refugiati din Germania a demisionat

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, potrivit unui anunt facut joi de ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, in conditiile in care statul se.

Google strange bani pentru refugiati si imigranti: impreuna putem face mai mult. Ajutati prin donatie, iar Google va dona aceasi suma ca dumneavoastra

Google a demarat o campanie umanitara pentru a ajuta criza refugiatilor si a imigrantilor. Toti utilizatorii care acceseaza site-ul Google sunt intampinati de un mesaj prin care compania din spatele motorului de.

Ministrul sarb pentru refugiati solicita Ungariei redeschiderea frontierei pentru imigrantii din Orientul Mijlociu

Aleksandar Vulin, ministrul sarb pentru refugiati, a cerut marti Ungariei sa-si redeschida frontiera pentru imigrantii din Orientul Mijlociu, inchisa in cursul noptii de Budapesta. Cer Ungariei sa-si.

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania a demisionat: Plecarea acestuia, in contextul valului de imigranti care au patruns pe teritoriul acestei tari

Ministrul german de Externe, Thomas de Maiziere, a anuntat, joi, ca directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat. Demisia lui Schmidt vin in contextul in.

Mafia, implicata in afacerea refugiatilor. Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa

Italia vrea sa inchida cel mai mare centru de refugiati din Europa,CARA din Mineo, dupa ce o ancheta a scos la iveala faptul ca mafia italiana ar conduce locul de adapostire a refugiatilor, potrivit Gazeta.

Criza refugiatilor. Directorul Oficiului pentru Imigranti din Germania a DEMISIONAT

Directorul Oficiului pentru Imigranti si Refugiati din Germania, Manfred Schmidt, a demisionat, a anuntat ministrul german de Interne, in conditiile in care statul se confrunta cu un val urias de imigranti.

Chelsea s-a razbunat pe Maccabi pentru esecurile din campionat

Chelsea Londra s-a dezlantuit impotriva israelienilor de la Maccabi Tel-Aviv pentru esecurile din debutul sezonului de Premier League.

I-a dat bani unei cersetoare din Bucuresti. Nu i-a venit sa creada ce s-a intamplat dupa

Cersetorii, copii sau oameni in varsta, invalizi adevarati sau prefacuti) ne trezesc compasiunea si le dam cate un ban. Adesea, insa, in spatele lor se afla sefi de retele care o duc foarte bine pe.

Romania ar putea construi noi centre pentru refugiati

Oficialii de la Bucuresti se opun in continuare cotelor obligatorii de refugiati, dar cauta solutii alternative, analizate in sedinta de joi a CSAT.

Nu a fost o gluma! Miliardarul egiptean Naguib Sawiris a cautat o insula pentru refugiati. Ce oferte a gasit

Miliardarul egiptean care s-a oferit, la inceputul lunii septembrie, sa cumpere o insula din Marea Mediterana pentru a gazdui refugiati, a contactat proprietarii a doua insule grecesti. insa, Naguib Sawiris nu isi poate pune ideea in aplicare fara sprijinul guvernului elen, care trebuie sa ii raspunda daca va oferi sau nu acces imigrantilor pe insula.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )