Libnet.ro
UNICEF

01:05

BANI, BANI, BANI! Cu ce ramane Brigitte Sfat dupa divortul de Ilie Nastase

B1 B1,
BANI, BANI, BANI! Cu ce ramane Brigitte Sfat dupa divortul de Ilie Nastase

Brigitte Sfat a cerut divortul de Ilie Nastase, la Judecatoria Sectorului 1, chiar de ziua ei! Dupa despartirea oficiala, timisoreanca ramane cu o avere frumusica. Bruneta va avea in continuare trei. continuă pe B1

Cu ce se alege Brigitte dupa divortul de Ilie Nastase

A decis sa puna punct mariajului cu Ilie Nastase, chiar de ziua ei, dar Brigitte ramane cu o mica avere in urma acestei despartiri. in urma unei conventii matrimoniale, adica un act prin care ambii.

E OFICIAL: Brigitte Sfat a bagat DIVORT de Ilie Nastase!

Dupa un lung sir de scandaluri, Brigitte Sfat s-a hotarat sa divorteze de Ilie Nastase! Bruneta a bagat divort la Judecatoria Sectorului 1, precizeaza cancan. ro. intrebat despre acest subiect, Ilie.

E OFICIAL: Brigitte Sfat a bagat DIVORT de Ilie Nastase! CE i-a facut tenismenul sotiei sale de A DECIS sa recurga la acest GEST

Dupa un lung sir de scandaluri, Brigitte Sfat s-a hotarat sa divorteze de Ilie Nastase! Bruneta a bagat divort la Judecatoria Sectorului 1, precizeaza cancan. ro. intrebat despre acest subiect, Ilie.

Cu ce ramane Brigitte Nastase dupa divortul de Ilie Nastase

Dupa multe certuri si scandaluri publice, Brigitte a intentat divortul, urmand sa fie dezlegata oficial casnicia cu Ilie Nastase. Iata cu ce bunuri ar urma sa ramana bruneta dupa separarea de cunoscutul fost- tenismen.

Victorie importanta obtinuta de Ilie Nastase in cazul suspendarii din tenis

Ilie Nastase a fost suspendat trei ani dupa incidentele care au avut loc in 2017 la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, insa fostul mare tenismen a facut apel si a avut castig de cauza.

Ilie Nastase si-a aflat pedeapsa definitiva din partea ITF: Suspendarea de trei ani a fost redusa cu opt luni

Suspendarea de peste trei ani a fostului capitan nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a fost redusa cu opt luni de tribunalul ITF, dupa incidentele de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, din luna aprilie 2017.

Ilie Nastase, invitat la doua turnee ITF, care se vor desfasura la Curtea de Arges

Ilie Nastase, care tocmai a primit vestea reducerii suspendarii, a fost invitat la cele doua turnee ITF care se organizeaza vara aceasta din Curtea de Arges.

[P] Ilie Nastase, asistat de firma de avocatura PeliFilip, a obtinut reducerea sanctiunilor impuse de Federatia Internationala de Tenis

Ieri, 6 februarie 2018, a fost emisa decizia asupra apelului formulat de catre Ilie Nastase impotriva sanctiunilor care i-au fost aplicate de Federatia Internationala de Tenis ITF) ca urmare a evenimentelor petrecute in timpul Barajului din Cupa Federatiilor disputat la Constanta in perioada 20-23 aprilie 2017.

SOC: Ce se va intampla cu averea lui Ilie Nastase, dupa divortul de Brigitte

Mai mult certati decat alaturi, in armonie. Asta s-ar putea spune despre cuplul Ilie-Brigitte. inca sotia fostului tenismen a luat decizia de a divorta si a inaintat actiunea la tribunal chiar de ziua ei. A al.

Caru' cu vedete:Brigitte Sfat si Ilie Nastase divorteaza; Lora este insarcinata? Imaginea care a dat-o pe artista de gol; Adela Popescu si Cove si-au aruncat vorbe acide la TV

In ce hal a ajuns Brad Pitt! Slabit si imbatranit. Dupa o perioada in care a lipsit din peisajul mediatic, Brad Pitt a fost surprins de paparazzi luni, in timp ce discuta cu un doi soferi, in urma unui accident de masina. Accidentul a fost. Bianca Rus si-a taiat stomacul! Cum arata artista la o saptamana dupa operatia dificila. Cu trei luni inainte sa aiba loc cununia civila, Bianca Rus a ajuns pe masa de operatie, unde o echipa de medici i-au facut o operatie de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )