Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilie Nastase si-a aflat pedeapsa definitiva din partea ITF: Suspendarea de trei ani a fost redusa cu opt luni

Hotnews Hotnews,
 Ilie Nastase si-a aflat pedeapsa definitiva din partea ITF: Suspendarea de trei ani a fost redusa cu opt luni

Suspendarea de peste trei ani a fostului capitan nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, Ilie Nastase, a fost redusa cu opt luni de tribunalul ITF, dupa incidentele de la intalnirea de Fed Cup Romania - Marea Britanie, din luna aprilie 2017. continuă pe Hotnews

Victorie importanta obtinuta de Ilie Nastase in cazul suspendarii din tenis

Ilie Nastase a fost suspendat trei ani dupa incidentele care au avut loc in 2017 la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie, insa fostul mare tenismen a facut apel si a avut castig de cauza.

[P] Ilie Nastase, asistat de firma de avocatura PeliFilip, a obtinut reducerea sanctiunilor impuse de Federatia Internationala de Tenis

Ieri, 6 februarie 2018, a fost emisa decizia asupra apelului formulat de catre Ilie Nastase impotriva sanctiunilor care i-au fost aplicate de Federatia Internationala de Tenis ITF) ca urmare a evenimentelor petrecute in timpul Barajului din Cupa Federatiilor disputat la Constanta in perioada 20-23 aprilie 2017.

Lovitura dura pe care o primeste Ilie Nastase

Lovitura dura pentru Ilie Nastase. Actiunile sale din meciul cu Marea Britanie, de anul trecut, de la Fed Cup, nu au ramas fara consecinte. Fostul tenismen are interzis sa intre in sala de la Cluj, acolo.

Ilie Nastase merge la Cluj desi are interzis la FED Cup. Ce va face fostul capitan nejucator al echipei Romaniei la meciul fetelor noastre contra Canadei

Ilie Nastase a fost suspendat cinci ani de Federatia Internationala de Tenis, dupa incidentele de la meciul cu Marea Britanie, disputat anul trecut.

Tariceanu: Zilnic primesc sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor./Romania este sub asediul sistemului paralel de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vorbeste din nou despre statul paralel, intr-un mesaj postat duminica pe Facebook, in care explica elementele esentiale ale statului de drept si sustine ca Romania este sub asediul sistemului paralel de putere, relateaza News. ro. El mai spune ca primeste zilnic la biroul sau de la Senat sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari flagrante ale drepturilor si libertatilor.

Bucurestenii care s-au opus unei constructii ilegale in Cotroceni acuza intimidari din partea Primariei Sectorului 5 si Primariei Capitalei. Primaria Bucuresti dezminte acuzatiile

Mai multi cetateni din Cartierul Cotroceni care s-au opus construirii unui patinoar in Parcul Romniceanu fara autorizatie si fara consultare publica si au semnat petitii si plangeri penale impotriva Primariei Sectorului 5, acuza ca sunt hartuiti de institutie si Primaria Capitalei. Oamenii spun ca in ultima luna Politia locala Sector 5 le-a cerut contractele de salubrizare, iar Politia locala a Municipiului Bucuresti a verificat daca au autorizatie pentru inlocuirea ferestrelor vechi cu termopane, dar si pentru renovarea locuintelor. Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au facut anul trecut sute de controale in zonele protejate, inclusiv in cartierul Cotroceni, iar formularea unei petitii sau reclamatii catre autoritatea publica locala nu exonereaza petentii de obligatia de a respecta legea si nici nu le asigura un tratament preferential.

Precizari din partea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu

In seara zilei de 3 februarie 2018, postul de televiziune Antena 3 a prezentat un reportaj din comuna Cornu in care s-a prezentat informatia falsa conform careia presedintele Emil Constantinescu ar detine o casa.

Zilnic primesc sesizari din partea unor cetateni care condamna incalcari ale drepturilor si libertatilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, vorbeste din nou despre statul paralel, intr-un mesaj postat astazi pe Facebook, in care explica elementele esentiale ale statului de drept si sustine ca Romania este sub asediul sistemului paralel de putere.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )