Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bani de la stat pentru PFA si SRL cu afaceri hand-made, sa mearga la targul de la Bran

Hotnews Hotnews,
 Bani de la stat pentru PFA si SRL cu afaceri hand-made, sa mearga la targul de la Bran

Inscrieri online: microintreprinderile, firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA) si alte tipuri de afaceri cu produse hand-made pot obtine fonduri nerambursabile de la stat pentru a-si acoperi cheltuielile cu transportul si cazarea pentru a participa gratuit la Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri 2019, care va avea loc la Bran. continuă pe Hotnews

BANI DE LA STAT pentru romanii din DIASPORA: Ce domenii sunt FINANTATE pentru a incepe o afacere

Veste buna pentru conationalii nostri de peste hotare. Peste 2. 000 de romani din Spania au primit bani europeni pentru a-si incepe o afacere in Romania. Valoarea maxima a unui plan de afaceri aprobat este de.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, de luni. Dobanzile, aproape ca la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) lanseaza, de luni, noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur. Fata de emisiunile de acum cateva luni, a disparut cea pe 5 ani cu dobanda de 5%. Au ramas doar trei, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%. Nivelul este asemanator cu cel de la banci, diferenta fiind data in principal de impozitul pe venit, avand in vedere ca la titlurile statului nu se plateste dobanda e neimpozabila). Bineinteles, si comisioanele bancare mai diminueaza din suma.

Se dau BANI DE LA STAT pentru MILIOANE de romani! SUMA de 2.080 de lei va intra DIRECT PE CARD!

Anuntul pe care toti romanii trebuie sa il afle! Cine primeste vocuhere de vacanta trebuie sa fie la curent cu noile modificari! Prin urmare valoarea vocuherelor va fi mai mare in extrasezon, iar banii vor.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea: Decizia CCR este normala, corecta, e in spiritul Constitutiei

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul institutional cu presedintele Klaus Iohannis. Radu Oprea e de parere ca.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice.

MFP continua in septembrie emisiunile de titluri de stat pentru populatie

Acestea pot fi cumparate incepand de astazi Persoanele fizice majore din tara noas-tra pot subscrie incepand de astazi, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice, reiterand ca veniturile aferente sunt neimpozabile.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )