Libnet.ro
UNICEF

20:45

BANI DE LA STAT pentru romanii din DIASPORA: Ce domenii sunt FINANTATE pentru a incepe o afacere

B1 B1,
BANI DE LA STAT pentru romanii din DIASPORA: Ce domenii sunt FINANTATE pentru a incepe o afacere

Veste buna pentru conationalii nostri de peste hotare. Peste 2. 000 de romani din Spania au primit bani europeni pentru a-si incepe o afacere in Romania. Valoarea maxima a unui plan de afaceri aprobat este de. continuă pe B1

Bani de la stat pentru PFA si SRL cu afaceri hand-made, sa mearga la targul de la Bran

Inscrieri online: microintreprinderile, firmele mici si mijlocii IMM), persoanele fizice autorizate PFA) si alte tipuri de afaceri cu produse hand-made pot obtine fonduri nerambursabile de la stat pentru a-si acoperi cheltuielile cu transportul si cazarea pentru a participa gratuit la Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri 2019, care va avea loc la Bran.

MAE, avertisment de ultima ora pentru romanii din afara granitelor! Risc major de furtuna

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc pe teritoriul Republicii Croatia ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul.

Se dau BANI DE LA STAT pentru MILIOANE de romani! SUMA de 2.080 de lei va intra DIRECT PE CARD!

Anuntul pe care toti romanii trebuie sa il afle! Cine primeste vocuhere de vacanta trebuie sa fie la curent cu noile modificari! Prin urmare valoarea vocuherelor va fi mai mare in extrasezon, iar banii vor.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie, de luni. Dobanzile, aproape ca la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) lanseaza, de luni, noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie in cadrul programului Tezaur. Fata de emisiunile de acum cateva luni, a disparut cea pe 5 ani cu dobanda de 5%. Au ramas doar trei, cu scadente la 1, 2 si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%. Nivelul este asemanator cu cel de la banci, diferenta fiind data in principal de impozitul pe venit, avand in vedere ca la titlurile statului nu se plateste dobanda e neimpozabila). Bineinteles, si comisioanele bancare mai diminueaza din suma.

E LEGE: Amenzi de 3.000 de lei! Schimbare majora pentru angajatii din Romania

Schimbare majora pentru angajatii din Romania. De acum inainte, companiile la care lucreaza vor fi obligate prin lege sa-i plateasca pentru orele suplimentare. in caz contrar, amenzile sunt uriase.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Rivalul european al Uber, aplicatia de ride-hailing Bolt cunoscuta anterior ca Taxify) reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti.

Bolt reduce comisionul la 0% pentru soferii din Bucuresti

Bolt, una dintre cele mai mari platforme europene de transport la cerere, reduce la 0% comisionul pentru soferii din Bucuresti, incepand de astazi, avand astfel cea mai buna oferta din piata.

Noi emisiuni de titluri de stat pentru populatie

Romanii pot subscrie incepand de luni, 16 septembrie 2019, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, si 3 ani si dobanzi anuale de 3,5%, 4%, respectiv 4,5%, informeaza Ministerul Finantelor Publice.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Ce stat este de evitat in aceasta perioada din cauza poluarii alarmante

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Malaysia in aceasta luna ca aerul de acolo este alarmant de poluant, avand in vedere smog-ul care se regaseste pe.

Doar 80.000 de romani din Diaspora s-au inregistrat pentru a vota la prezidentiale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) informeaza ca aproape 80. 000 de alegatori romani s-au inregistrat pe portalul www. votstrainatate. ro, ceea ce reprezinta aproximativ 20 % din numarul romanilor din.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )