Libnet.ro
UNICEF

17:30

Bani de la Uniunea Europeana pentrucresterea gradului de vaccinare in Romania

Antena3 Antena3,
Bani de la Uniunea Europeana pentrucresterea gradului de vaccinare in Romania

In urmatorii 3 ani, Ministerul Sanatatiiva primi de la Uniunea Europeana, aproximativ 22 milioane de lei de pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza cresterea gradului de vaccinare in. continuă pe Antena3

Ministerul Sanatatii va primi de la Uniunea Europeana 22 milioane de lei pentru cresterea gradului de vaccinare

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat ca va primi, in urmatorii 3 ani, aproximativ 22 de milioane de lei de la Uniunea Europeana pentru a implementa o serie de masuri care vizeaza cresterea gradului de vaccinare, conform unui comunicat de presa al institutiei.

Ministerul Sanatatii va primi de la UE, aproximativ 22 milioane de lei de pentru implementarea mai multor masuri care vizeaza cresterea gradului de vaccinare in Romania

Ministerul Sanatatii a anuntat, duminica, obtinerea de fonduri de la Uniunea Europeana in valoare de aproximativ 22 de milioane, in urmatorii 3 ani, pentru un proiect menit sa implementeze mai multe masuri.

Uniunea Europeana a planificat relgementari dure ale tehnologiei de recunoastere faciala

Uniunea Europeana intentioneaza sa impuna limite stricte in modul in care tehnologia de recunoastere faciala este utilizata, astfel incat cetatenii europeni sa aiba drepturi bine definite cu privire la.

Uniunea Europeana spera sa atenueze tensiunile comerciale cu SUA

Uniunea Europeana spera sa atenueze tensiunile comerciale cu presedintele american Donald Trump la summitul Grupului celor mai dezvoltate sapte natiuni ale lumii G7) care va avea loc in Franta in acest weekend, a declarat joi un oficial al UE, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )