Libnet.ro
UNICEF

01:05

Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

B1 B1,
Banii n-aduc fericirea: Cea mai TANARA MILIARDARA din istorie sufera din dragoste: Iubitul tocmai A PARASIT-O dupa doi ani de relatie! (FOTO)

Are o lume intreaga la picioare, mai putin omul iubit. Kylie Jenner tocmai s-a despartit de Travis Scott, dupa o relatie de doi ani. Se vehiculeaza ca cei doi, parintii unei fetite nascute in 2018, au tot. continuă pe B1

Jyoti Kisange Amge este cea mai scunda femeie din lume, potrivit Cartii Recordurilor. Cati centimetri are in inaltime

Daca va intrebati cine mai detine in momentul de fata recordul mondial la capitolul inaltime, Jyoti Kisange Amge este cea care marcheaza o extrema. Cea mai scunda femeie din lume masoara doar cativa centimetri si e cunoscuta si datorita carierei in actorie. Jyoti Kisange Amge, cea mai scunda femeie din lume! Specialistii de la Cartea .

Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Presedintele Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din.

VIDEO Trump, despre ancheta declansata de democrati: Cea mai mare inselatorie din istorie. incearca sa ma opreasca pentru ca eu lupt pentru voi

Presedintele Donald Trump a sustinut sambata ca scandalul declansat de discutia sa telefonica cu omologul sau ucrainean, ce a dus la declansarea unei anchete in Camera Reprezentantilor, este cea mai mare inselatorie din istorie. Trump a lansat un nou atac la adresa democratilor care au demarat ancheta ce poate duce la demiterea presedintelui. Cititi si Casa Alba a restrictionat stenogramele convorbirilor lui Trump cu lideri straini.

Cum au trasat drumarii criminal linia discontinua pe cea mai aglomerata sosea din tara. Previzibil, la 12 ore dupa aplicare, deja avem un accident

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a inlocuit recent stratul de asflat de uzura pe cea mai aglomerata sosea din tara, DN 1, portiunea dintre Cluj-Napoca si Floresti, dar a facut si o serie de modificari in trafic.

Reteta de ZACUSCA. Cea mai gustoasa zacusca din aceasta toamna

In aceasta perioada a anului toate gosodinele se pregatesc cu fel si fel de bunatati pentru iarna, zacusca fiind nelipsita din meniu. Astfel, pentru o zacusca delicioasa ai nevoie de: 6 kg vinete; un kg cea.

Donald Trump, despre scandalul ucrainean: Cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane

Donald Trump a calificat sambata scandalul ucrainean drept cea mai mare inselatorie din istorie, relateaza dpa si AFP. Ceea ce se intampla acum este cea mai mare inselatorie din istoria politicii americane, a afirmat Donald Trump intr-un.

Cea mai bizara planeta din Univers e una plina cu pietre pretioase

Se pare ca pietrele pretioase nu sunt atat de rare precum se credea, ci se afla din abundenta dar nu in adancurile planetei noastre, ci in spatiu. Astronomii au descoperit recent o noua.

Tara Galilor obtine cea mai mare victorie din istorie la Cupa Mondiala

Surpriza furnizata de Tara Galilor, duminica, in meciul cu Australia din Grupa D la Cupa Mondiala de rugby.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 30 SEPTEMBRIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Marcand un avans de 1,24% in intervalul 23 - 30 septembrie, actiunile Fondul Proprietatea FP) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul BET-FI, intr-o perioada in care indicele financiar a raportat o scadere de 0,31%.

Batranul de 67 de ani se indragostise pana peste cap de o ucraineanca cu 10 ani mai tanara. Cand povestea de iubire s-a sfarsit, barbatul a luat o decizie radicala

Un barbat de 67 de ani din municipiul Botosani s-a sinucis din dragoste. Acesta era indragostit de o ucraineanca mai tanara cu 10 ani. Dupa o relatie de scurta durata, femeia a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )