Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bank of New York Mellon plateste 15 milioane dolari intr-un acord amiabil cu SEC

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bank of New York Mellon plateste 15 milioane dolari intr-un acord amiabil cu SEC

Bank of New York Mellon BNY Mellon) a acceptat sa plateasca aproape 15 milioane de dolari ca sa puna capat acuzelor potrivit carora a incalcat legea antimita prin faptul ca a angajat persoane care erau rude ale unor oficiali din Orientul Mijlociu. continuă pe Ziarul Bursa

Vladimir Putin vrea sa participe la sesiunea Adunarii Generale ONU de la New York

Presedintele rus, Vladimir Putin, intentioneaza sa ia parte la sesiunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite care va incepe pe 15 septembrie la New York, potrivit Agerpres. Presedintele Vladimir Putin.

Putin se gandeste sa mearga la sesiunea Adunarii Generale ONU, de la New York

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, intentioneaza sa participe la sesiunea Adunarii Generale a Natiunilor Unite, care va incepe la New York pe 15 septembrie, a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei.

New York: Nepoata actorului american Morgan Freeman, injunghiata mortal in plina strada

Nepoata vitrega a actorului Morgan Freeman, actrita EDena Hines, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect fiind iubitul sau, relateaza New York Post. Incidentul s-a.

Vladimir Putin manifesta disponibilitate pentru o intrevedere cu Barack Obama la New York

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, va analiza constructiv orice solicitare a Statelor Unite privind o intrevedere cu omologul sau american, Barack Obama, cu ocazia vizitei la New York in septembrie, pentru sesiunea Adunarii Generale ONU, anunta ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov. Relatiile dintre Statele Unite si Rusia s-au deteriorat in ultimii ani, in contextul crizei din Ucraina. Vladimir Putin si Barack Obama au vorbit ultima data fata in fata in noiembrie 2014.

Vladimir Putin s-ar putea intalni cu Barack Obama la New York

Vladimir Putin va analiza constructiv orice solicitare a Statelor Unite privind o intrevedere cu omologul sau american, Barack Obama, cu ocazia vizitei la New York in septembrie, pentru sesiunea Adunarii Generale ONU, a anuntat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Nepoata actorului Morgan Freeman a fost injunghiata mortal pe o strada din New York

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita EDena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau, scrie Mediafax.

VIDEO Incident socant, la New York: Nepoata lui Morgan Freeman, injunghiata mortal pe strada

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita E'Dena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau, scrie Mediafax.

VIDEO Incident socant la New York: Nepoata lui Morgan Freeman, injunghiata mortal pe strada

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita E'Dena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau, scrie Mediafax.

New York Times: Rusia arde flori din Olanda, ca raspuns la ancheta privind zborul MH17

Inspectori rusi in domeniul agricol au inceput sa incendieze flori din Olanda intr-un adevarat razboi al florilor, ca raspuns la ancheta vizand zborul MH370.

Donald Trump, recuzat ca jurat pentru un proces la New York

Donald Trump, favoritul pentru candidatura republicana la Casa Alba, a fost recuzat intr-un proces in care urma sa participe ca Jurat la New Yor, transmite USA Today. Miliardarul fusese desemnat prin tragere la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )