Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump, recuzat ca jurat pentru un proces la New York

B1 B1,
Donald Trump, recuzat ca jurat pentru un proces la New York

Donald Trump, favoritul pentru candidatura republicana la Casa Alba, a fost recuzat intr-un proces in care urma sa participe ca Jurat la New Yor, transmite USA Today. Miliardarul fusese desemnat prin tragere la. continuă pe B1

VIDEO Donald Trump, favorit sa devina candidatul republican pentru Casa Alba, a lasat campania electorala pentru a-si face serviciul de jurat

Miliardarul Donald Trump, candidat pentru alegerile prezidentiale in cadrul Partidului Republican a luan o pauza in campania sa electorala pentru a se duce in New York pentru a-si indeplini obligatiile de jurat.

New York: Nepoata actorului american Morgan Freeman, injunghiata mortal in plina strada

Nepoata vitrega a actorului Morgan Freeman, actrita EDena Hines, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect fiind iubitul sau, relateaza New York Post. Incidentul s-a.

Donald Trump vrea anularea dreptului automat la cetatenie al copiilor de imigranti nascuti in SUA

Donald Trump, favoritul republicanilor in cursa pentru Casa Alba, vrea sa anuleze dreptul autormat la cetatenie al copiilor de imigranti nascuti in Statele Unite. Trump anunta si ca va scumpi cheltuielile cu.

Nepoata actorului Morgan Freeman a fost injunghiata mortal pe o strada din New York

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita EDena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau, scrie Mediafax.

VIDEO Incident socant, la New York: Nepoata lui Morgan Freeman, injunghiata mortal pe strada

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita E'Dena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau, scrie Mediafax.

VIDEO Incident socant la New York: Nepoata lui Morgan Freeman, injunghiata mortal pe strada

Actorul american Morgan Freeman este in doliu, dupa ce nepoata sa vitrega, actrita E'Dena Hines, in varsta de 33 de ani, a fost injunghiata mortal pe o strada din Manhattan, New York, principalul suspect in acest caz fiind iubitul sau, scrie Mediafax.

New York: Sute de cupluri au recreat imaginea sarutului din Times Square, dintre un soldat din marina americana si o infirmiera (FOTO)

Scene romantice la New York! Sute de cupluri au recreat imaginea sarutului din Times Square, dintre un soldat din marina americana si o infirmiera. Fotografia cu cei doi, imortalizata pe 14 august 1945, a devenit un.

Planul anti-imigratie a lui Donald Trump/ Miliardarul propune ca Mexicul sa plateasca pentru construirea unui zid la frontiera SUA

Donald Trump, candidat pentru nominalizarea Partidului Republican la alegerile prezidentiale ale Statelor Unite din 2016, a prezentat, duminica, intr-o conferinta de presa, planul sau pentru reforma imigratiei ilegale, scrie CNN. Miliardarul american propune chiar ca Mexicul sa finanteze construirea unui zid la granita sa cu Statele Unite, pentru a opri ceea ce el numeste exportul de crima si saracie, se arata in planul publicat pe site-ul donaldjtrump. com.

Planul lui Donald Trump pentru imigrantii din SUA

Magnatul in domeniul imobiliar Donald Trump, favoritul republicanilor in cursa pentru Casa Alba, a declarat ca vrea sa puna capat dreptului automat la cetatenie al copiilor de imigranti nascuti in Statele Unite.

Donald Trump ar fi in favoarea acordului nuclear cu Iranul, daca ar ajunge presedinte

Miliardarul american Donald Trump, care conduce in sondaje, a adoptat duminica o pozitie diferita de a altor numerosi candidati republicani la Casa Alba, afirmand ca nu va contesta acordul cu Iranul privind.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )