Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama: Atacul din California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist

Adevărul Adevărul,
Barack Obama: Atacul din California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist

Atacul comis miercuri dupa-amiaza in California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist, dar motivatiile criminalilor nu au fost inca stabilite, afirma presedintele Statelor Unite, Barack Obama. continuă pe Adevărul

Barack Obama: Atacul din California, soldat cu 14 morti, ar putea fi act TERORIST

Atacul comis miercuri dupa-amiaza in California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist.

UPDATE Atac armat in California, soldat cu 14 morti

14 persoane si-au pierdut viata in urma unui atac armat ce a avut loc in orasul San Bernardino, din California, potrivit unui anunt oficial al politiei din localitate, citat de BBC. Atacul ar fi fost comis de cel putin trei persoane care au tras cu arme AK-47 si care se afla inca in libertate.

UPDATE Atac armat in California, soldat cu 14 morti. Doi suspecti au fost ucisi si un al treilea a fost retinut

14 persoane si-au pierdut viata in urma unui atac armat ce a avut loc in orasul San Bernardino, din California, potrivit unui anunt oficial al politiei din localitate, citat de BBC. Atacul ar fi fost comis de cel putin trei persoane care au tras cu arme AK-47. Doua dintre ele au fost ucise de politie a treia persoana a fost retinuta.

Autorul ATACULUI armat din California avea legaturi cu teroristi islamisti

Syed Rizwan Farook, unul dintre autorii atacului din California, soldat cu 14 morti, devenise fundamentalist islamic si avea legaturi cu indivizi suspectati de terorism.

Surse New York Times: FBI trateaza ancheta in cazul atacului din California ca dosar antiterorist

Biroul Federal pentru Investigatii din Statele Unite trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, anunta surse citate de cotidianul The New York Times.

Obama: Atacul din California ar putea avea caracter terorist, dar inca nu avem toate detaliile

Atacul comis miercuri dupa-amiaza in California, soldat cu 14 morti, ar putea avea caracter terorist, dar motivatiile criminalilor nu au fost inca stabilite, afirma presedintele Statelor Unite, Barack.

VIDEO Autorul atacului armat din SUA avea legaturi cu teroristi islamisti/ FBI trateaza ancheta ca dosar antiterorist

Syed Rizwan Farook, unul dintre autorii atacului din California, soldat cu 14 morti, devenise fundamentalist islamic si avea legaturi cu indivizi suspectati de terorism international, anunta surse citate de presa americana, in timp ce autoritatile au gasit bombe artizanale in locuinta criminalului, scrie Mediafax. FBI trateaza ancheta in cazul atacului armat din California, soldat cu 14 morti, ca dosar antiterorist, au anuntat surse citate de cotidianul The New York Times.

Show-ul in care Barack Obama este ajutat de Bear Grylls sa supravietuiasca in Alaska are premiera in decembrie VIDEO

Episodul special din show-ul Running Wild in care presedintele american Barack Obama 54 de ani) exploreaza teritoriile salbatice din Alaska, alaturi de expertul in supravietuire Bear Grylls, va avea premiera pe 17 decembrie in SUA, urmand sa fie difuzat ulterior la nivel international, potrivit realscreen. com, citat de Mediafax.

Congresul SUA a votat simbolic pentru anularea planului anti-CO2 al administratiei Barack Obama

Congresul american, dominat de republicani, a votat marti pentru anularea noilor reglementari vizand reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera propuse de administratia Barack Obama, un vot care va ramane simbolic, pentru ca presedintele american va folosi dreptul de veto pentru a-si impune agenda de mediu, relateaza AFP online.

Barack Obama cere Turciei si Rusiei sa se concentreze asupra dusmanului comun, Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama a facut marti apel la autoritatile turce si ruse sa se concentreze asupra dusmanului comun, gruparea terorista Stat Islamic Daesh), la incheierea unei intalniri cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )