Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barack Obama avertizeaza ca uraganul Sandy poate avea CONSECINTE DEZASTRUOASE.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama avertizeaza ca uraganul Sandy poate avea CONSECINTE DEZASTRUOASE.

Uraganul Sandy ar putea avea consecinte dezastruoase pentru nord-estul Statelor Unite, a avertizat luni presedintele american Barack Obama, intr-o interventie televizata, relateaza AFP, potrivit Mediafax. El le-a atras atentia compatriotilor sai ca aceasta este o furtuna importanta si puternica. Intr-o scurta interventie sustinuta dupa o reuniune de criza la Casa Alba, Obama le-a cerut locuitorilor din zonele amenintate sa se supuna fara discutie ordinelor autoritatilor locale, in special . continuă pe România Liberă

Barack Obama: Prioritatea este salvarea vietilor omenesti, nu alegerile. Uraganul Sandy poate avea consecinte dezastruoase

Presedintele american Barack Obama a avertizat luni ca uraganul Sandy, asteptat pe coasta de est a SUA, va avea impact asupra a milioane de oameni si i-a indemnat pe locuitori sa tina seama de apelurile la.

IMAGINI LIVE. Obama: Uraganul Sandy poate avea consecinte dezastruoase. Daca vi se cere sa evacuati, evacuati

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

IMAGINI LIVE. Planurile lui Barack Obama oprite de Uraganul Sandy. Americanii au golit magazinele si isi fac provizii

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

Milioane de oameni vor fi afectati de Uraganul Sandy, avertizeaza Barack Obama dupa o reuniune de criza la Casa Alba

Uraganul Sandy ar putea avea consecinte dezastruoase pentru nord-estul Statelor Unite, a avertizat luni presedintele american Barack Obama, intr-o interventie televizata, informeaza AFP. Obama.

Uraganul Sandy capata proportii apocaliptice. Obama ii avertizeaza pe cetatenii americani

UPDATE 21:43 - Presedintele american Barack Obama le-a cerut duminica cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele.

Barack Obama le cere americanilor sa trateze cu seriozitate uraganul Sandy.

Presedintele american Barack Obama le-a cerut duminica cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite si sa urmeze recomandarile autoritatilor, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Furtuna nu a atins coasta inca. Nu stim inca unde va lovi sau unde va fi impactul cel mai important si de aceea este important sa fim pregatiti sa reactionam masiv si repede, a declarat el jurnalistilor in .

Ce efecte poate avea uraganul Sandy asupra prezidentialelor din SUA: furtuna ingheata campania electorala pe ultima suta de metri

Uraganul Sandy este pe cale sa loveasca statele de pe Coasta de Est a SUA cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale, iar intreaga presa americana se intreaba care ar putea fi efectele furtunii asupra campaniei electorale si asupra scrutinului din 6 noiembrie. Nu cred ca stie cineva cu adevarat ce se va intampla, a afirmat, la CNN, un inalt consilier al presedintelui Obama. Cu toate acestea, publicatiile din SUA incearca sa puna cap la cap efectele posibile ale furtunii Sandy in plan politic.

Barack Obama si-a ANULAT o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy.

Presedintele SUA, Barack Obama, si-a anulat luni o deplasare electorala in statul Florida si va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in vederea Uraganului Sandy, informeaza AFP, citata de Mediafax. Uraganul, care ar putea provoca daune majore pe Coasta de Est a SUA, a condus deja la anularea mai multor evenimente de campanie ale principalilor candidati la Presedintia SUA. In 2005, presedintele George W. Bush a fost criticat dur pentru reactia intarziata a autoritatilor dupa .

Presedintele SUA Barack Obama si-a anulat o deplasare in Florida din cauza uraganului Sandy

Presedintele american, Barack Obama, si-a anulat, luni, o deplasare in scop electoral in statul Florida si a anuntat ca va ramane la Casa Alba pentru a supraveghea pregatirile in ce priveste uraganul.

Barack Obama le cere americanilor sa trateze cu seriozitate uraganul Sandy

Presedintele american Barack Obama le-a cerut duminica cetatenilor americani sa trateze cu foarte mare seriozitate potentialul pericol pe care il reprezinta sosirea uraganului Sandy pe coastele Statelor Unite si sa urmeze recomandarile autoritatilor, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )