Libnet.ro
UNICEF

10:15

Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor.

Barack Obama a declarat vineri, in gluma, ca fostul presedinte american Bill Clinton ar merita sa devina secretar pentru explicarea lucrurilor. Cineva mi-a trimis un mesaj dupa discursul lui n. r. lui Bill Clinton) afirmand: ar trebui sa il numiti secretar pentru explicarea lucrurilor. A fost o propunere) buna. Mi-a placut ideea, secretar pentru explicarea lucrurilor, a glumit Obama, in cadrul unei deplasari electorale in New Hampshire, potrivit Mediafax. O purtatoare de cuvant a lui . continuă pe România Liberă

Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor

Barack Obama a declarat, vineri, ca fostul presedinte american Bill Clinton ar merita sa devina secretar pentru explicarea lucrurilor, dupa un discurs foarte aplaudat, sub forma unei pledoarii pro-Obama,.

Barack Obama: Bill Clinton ar trebui numit secretar pentru explicarea lucrurilor

Barack Obama a declarat vineri ca fostul presedinte american Bill Clinton ar merita sa devina secretar pentru explicarea lucrurilor, dupa un discurs foarte aplaudat, sub forma unei pledoarii vibrante pro-Obama, sustinut miercuri in fata conventiei democrate, relateaza AFP.

Obama: Bill Clinton ar merita sa fie numit secretar pentru explicarea lucrurilor

Barack Obama a declarat vineri ca fostul presedinte american Bill Clinton ar merita sa devina secretar pentru explicarea lucrurilor, dupa un discurs foarte aplaudat, sub forma unei pledoarii vibrante pro-Obama,.

Barack Obama, desemnat oficial de Bill Clinton candidat la presedintie din partea Partidului Democrat

Fostul presedinte american, Bill Clinton, l-a desemnat oficial pe actualul sef de la Casa Alba, Barack Obama, drept candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din acest an, care se vor desfasura pe.

Bill Clinton l-a desemnat oficial pe Barack Obama drept candidat la presedintie

Fostul presedinte american Bill Clinton l-a desemnat oficial, miercuri seara, pe Barack Obama drept candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidentiale din 6 noiembrie.

VIDEO Barack Obama a acceptat investitura democratilor pentru o noua candidatura la presedintie: Va confruntati cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii

Presedintele american Barack Obama si-a sustinut discursul de investitura joi seara in cadrul Conventiei Nationale a Democratilor, reluand tema sperantei pentru America si afirmand ca, la scrutinul din 6 noiembrie, americanii se confrunta cu cea mai evidenta alegere a acestei generatii. Obama si-a sustinut discursul in sala conventiei democratilor din Charlotte, Carlina de Nord. El i-a urmat vicepresedintelui Joe Biden, care l-a laudat pentru ca a salvat industria auto si pentru ca a condamnat uciderea lui Osama bin Laden, noteaza BBC.

Discursul de investitura al lui Barack Obama doboara recordurile de trafic pe Twitter

Discursul de investitura al presedintelui Barack Obama in fata conventiei democrate din Charlotte North Carolina, sud-est), joi seara, a doborat recordurile de trafic pe Twitter pentru un eveniment politic, a anuntat serviciul de microblogging.

Barack Obama accepta investitura partidului democrat la alegerile prezidentiale

Barack Obama a acceptat joi investitura partidului democrat pentru a se confrunta cu republicanul Mitt Romney in cadrul alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, dupa ce a aparut pe scena conventiei.

Barack Obama accepta investitura partidului democrat la alegerile prezidentiale

Barack Obama a acceptat joi investitura partidului democrat pentru a se confrunta cu republicanul Mitt Romney in cadrul alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, dupa ce a aparut pe scena conventiei nationale a formatiunii sale de la Charlotte.

Barack Obama a acceptat investitura la presedintia Americii: Calea noastra e mai grea, dar ne duce intr-un loc mai bun

Barack Obama a acceptat joi investitura partidului democrat la presedintia Americii, urmand sa se confrunte cu republicanul Mitt Romney in cadrul alegerilor prezidentiale americane din 6 noiembrie, dupa ce a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )