Libnet.ro
UNICEF

05:00

Barack Obama, campanie pentru Joe Biden. Fostul presedinte american il sustine pe contracandidatul lui Donald Trump in lupta pentru Casa Alba

B1 B1,
Barack Obama, campanie pentru Joe Biden. Fostul presedinte american il sustine pe contracandidatul lui Donald Trump in lupta pentru Casa Alba

Barack Obama, fostul presedinte american, va participa miercuri la primul eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte, Joe Biden, in lupta pentru Casa Alba, de pe 3. continuă pe B1

Probleme pentru Joe Biden in timpul campaniei prezidentiale: E-mailurile care dovedesc implicarea fiului sau in fapte de coruptie

Un nou scandal de coruptie zguduie alegerile prezidentiale din SUA. New York Post a publicat mai multe e-mailuri care confirma ca Hunter Biden, fiul actualului candidat democrat la alegerile prezidentiale din SUA,.

Barack Obama se va deplasa saptamana viitoare pe teren pentru a-l sustine pe Biden

Fostul presedinte american Barack Obama va participa miercuri la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte Joe Biden, care il va infrunta la urne pe republicanul Donald Trump pe 3 noiembrie, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020: Obama se va deplasa saptamana viitoare pe teren pentru a-l sustine pe Biden

Fostul presedinte american Barack Obama va participa miercuri la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte Joe Biden, care il va infrunta la urne pe republicanul Donald Trump pe 3 noiembrie, relateaza Agerpres.

JOE BIDEN: Trump nu face inca nimic pentru a combate noul coronavirus

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden l-a acuzat joi pe Donald Trump ca nu face inca nimic in lupta impotriva noului coronavirus, care a facut deja peste 215. 000 de morti in Statele Unite si chiar l-a afectat pe presedintele american.

JOE BIDEN: Refuzul lui Trump de a-i condamna pe adeptii suprematiei albilor este uluitor

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a considerat vineri uluitor refuzul lui Donald Trump de a-i condamna pe adeptii suprematiei albilor, afirmatie facuta intr-un discurs rostit in statul-cheie Michigan, cu 18 zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

IN SEPTEMBRIE Joe Biden si Partidul Democrat au strans din donatii 383 milioane dolari

Joe Biden si Partidul Democrat au reusit sa stranga din donatii in septembrie suma record de 383 milioane de dolari pentru campania sa electorala in perspectiva alegerilor prezidentiale americane din 3 noiembrie.

Facebook limiteaza distribuirea unui articol referitor la Joe Biden si la fiul acestuia

Facebook a decis sa limiteze distribuirea unui articol al New York Post referitor la emailuri cu dovezi referitoare la candidatul democrat la presedintie Joe Biden si la fiul acestuia, pentru ca veridicitatea informatiilor sa poata fi verificata de partenerii terti.

Facebook limiteaza distribuirea unui articol al New York Post referitor la Joe Biden si la fiul acestuia

Facebook a decis sa limiteze distribuirea unui articol al New York Post referitor la emailuri cu dovezi referitoare la candidatul democrat la presedintie Joe Biden si la fiul acestuia, pentru ca veridicitatea informatiilor sa poata fi verificata de partenerii terti, transmite Reuters.

A doua confruntare dintre Donald Trump si Joe Biden: Care au fost principalele teme discutate de cei doi candidati la alegerile prezidentiale din SUA

Donald Trump si Joe Biden s-au duelat in a doua dezbatere organizata virtual sub forma a doua evenimente electorale de tip Town Hall, la care cei doi candidati au luat parte individual. Spre deosebire de.

Seful Twitter, despre blocarea distribuirii articolului New York Post despre fiul lui Joe Biden: Inacceptabila fara o explicatie

Directorul executiv al Twitter Jack Dorsey a admis ca modul in care platforma a anuntat miercuri restrictionarea unui articol controversat despre fiul candidatului democrat Joe Biden este inacceptabil. Incidentul a reaprins dezbaterile privind tipurile de continut ce pot fi restrictionate in contextul unor campanii electorale in desfasurare.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )