Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama se va deplasa saptamana viitoare pe teren pentru a-l sustine pe Biden

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Barack Obama se va deplasa saptamana viitoare pe teren pentru a-l sustine pe Biden

Fostul presedinte american Barack Obama va participa miercuri la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte Joe Biden, care il va infrunta la urne pe republicanul Donald Trump pe 3 noiembrie, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA 2020: Obama se va deplasa saptamana viitoare pe teren pentru a-l sustine pe Biden

Fostul presedinte american Barack Obama va participa miercuri la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte Joe Biden, care il va infrunta la urne pe republicanul Donald Trump pe 3 noiembrie, relateaza Agerpres.

SAPTAMANA VIITOARE: Negociatorii europeni se deplaseaza la Londra pentru a intensifica negocierile post-Brexit

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri ca negociatorii europeni se vor deplasa la Londra saptamana viitoare pentru a intensifica negocierile in vederea incheierii unui acord post-Brexit intre UE si Regatul Unit, dupa ce summitul european desfasurat joi si vineri a lasat loc unui dialog al surzilor intre Bruxelles si Londra, cu amenintari reciproce privind un no deal , scrie Agerpres.

Barack Obama, campanie pentru Joe Biden. Fostul presedinte american il sustine pe contracandidatul lui Donald Trump in lupta pentru Casa Alba

Barack Obama, fostul presedinte american, va participa miercuri la primul eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte, Joe Biden, in lupta pentru Casa Alba, de pe 3.

Doar cazurile grave de Covid-19 merg la spital. NeluTataru: De saptamana viitoare, cazurile medii si usoare pot ramane acasa, sub supravegherea medicilor de familie (VIDEO)

Rata de infectare cu coronavirus in Romania atinge cote ingrijoratoare. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, in a doua zi cu peste 4. 000 de cazuri raportate, ca de saptamana viitoare.

Doar cazurile grave de Covid-19 merg la spital. Nelu Tataru: De saptamana viitoare, cazurile medii si usoare pot ramane acasa, sub supravegherea medicilor de familie (VIDEO)

Rata de infectare cu coronavirus in Romania atinge cote ingrijoratoare. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, in a doua zi cu peste 4. 000 de cazuri raportate, ca de saptamana viitoare.

NELU TATARU: De saptamana viitoare, cazurile medii si usoare de COVID pot ramane la domiciliu

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Timisoara, ca de saptamana viitoare, in baza unei ordonante de urgenta care este in pregatire, cazurile usoare si medii de infectari cu SARS-CoV-2, precum si cele asimptomatice, vor putea ramane acasa, sub monitorizarea medicilor de familie, cazurile grave urmand sa fie spitalizate.

BODE: Iohannis va discuta la Tallinn, saptamana viitoare, despre proiectele de infrastructura finantate de SUA

Presedintele Klaus Iohannis va discuta la Tallinn, saptamana viitoare, despre proiectele de infrastructura finantate de SUA, respectiv calea ferata Constanta-Gdansk si autostrada care va lega Lituania de Grecia, prin Romania, a anuntat, azi, ministrul de resort, Lucian Bode, in cadrul conferintei online RoInvest, conform Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )