Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat

Playtech Playtech,
Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat

Barack Obama stie, cu siguranta, sa isi promoveze imaginea in online si sa pastreze legatura cu publicul. Asta o spun conturile sale de Facebook si Twitter, nu noi. De cand activeaza in online, Obama a strans43,185,316 de fani pe Facebook. Ocupa a treia pozitie in topul celor mai urmarite pagini care apartin persoanelor, dupa Katy [] Barack Obama, cel mai iubit presedinte al Internetului: Ce recorduri a doborat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Presedintele Barack Obama intra in lumea Twitter cu un cont PERSONAL

Presedintele american Barack Obama si-a lansat, marti, contul personal de Twitter, care nu este administrat de stafful tehnic. Tata, sot si al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, a.

VIDEO. Cum se mentine in forma cel mai puternic om al lumii

Barack Obama a postat o inregistrare pe Internet, in care vorbeste despre cele cinci moduri in care incearca sa se mentina in forma si apare alergand alaturi de vicepresedintele american, Joe Biden. Videoclipul a fost filmat cu ocazia implinirii a cinci ani de la lansarea campaniei pentru combaterea obezitatii, Lets Move, lansata de Michelle Obama.

Barack Obama a intrat in Cartea Recordurilor

Presedintele Barack Obama a intrat in Cartea Recordurilor. Mai exact, Obama a reusit sa stranga peste un milion de followeri, pe Twitter, in mai putin de cinci ore de la lansarea contului.

Barack Obama: Tunisia va fi desemnata aliat major non-NATO al Statelor Unite

Administratia de la Washington va desemna Tunisia drept un aliat major non-NATO al Statelor Unite, anunta presedintele american, Barack Obama, citat de Reuters. Tunisia va fi desemnata aliat major non-NATO al.

Barack Obama intentioneaza sa numeasca Tunisia aliat major nemebru NATO

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat joi, primindu-l pe omologul sau tunisian, Beji Ca271;d Essebsi, intentia sa de a desemna Tunisia ca aliat major nemembru al NATO, transmite AFP, citata de Agerpres.

Barack Obama: Tunisia va fi desemnata aliat major non-NATO al Statelor Unite

Presedintele Barack Obama a declarat ca Tunisia va obtine statutul de aliat major al SUA fara ca aceasta sa fie membra NATO, informeaza Reuters, citata de Mediafax. Presedintele american a explicat ca aceasta.

Care sunt echipele favorite ale presedintelui american Barack Obama

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, si-a exprimat inca o data dragostea fata de cluburile sportive din orasul sau de suflet, unde a activat ca lucrator social si profesor de drept constitutional la universitatea locala, intre 1992 si 2004.

Gest de cavaler al presedintelui SUA: cum reactioneaza Barack Obama cand doua femei din staff raman in ploaie

O noua gafa in stafful presedintelui american Barack Obama, dupa ce zilele trecute oficialul SUA a fost nevoit sa conduca doua femei din echipa sa catre un loc ferit de ploaie, dupa ce acesta a avut la indemana o singura umbrela.

Obama nu mai vrea ca politistii locali sa utilizeze anumite tipuri de echipament militar

Guvernul american a fost oprit de presedintele Barack Obama sa mai furnizeze fortelor locale de politie anumite tipuri de echipament militar. Mai precis, nu vor mai fi livrate vehicule blindate pe senile, uniforme de.

Radu Banciu, despre Klaus Iohannis: Nu va fi mai mult decat un Emil Constantinescu, cel mai slab presedinte pe care l-a avut Romania. Practic poti sa-l uiti ca nu este nicio problema (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre presedintele Klaus Iohannis si faptul ca acesta nu este de acord cu modificarile Codului Penal si ale Codului de Procedura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )