Libnet.ro
UNICEF

19:30

Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Antena3 Antena3,
Barack Obama se va intalni cu noul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko

Intrevederea dintre Petro Porosenko, cel care a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina, si presedintele SUA, Barack Obama, este programata sa se desfasoare saptamana viitoare. intalnirea dintre cei . continuă pe Antena3

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, asigurandu-l de sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita. Presedintele american i-a transmis ca beneficiaza de sustinerea totala a.

Barack Obama l-a sunat pe Petro Porosenko, promitandu-i sustinerea totala a SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a sunat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, pentru a-l felicita, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului, anunta Casa.

Premierul Iurie Leanca l-a felicitat, la telefon, pe noul presedinte de la Kiev, Petro Porosenko: Moldova ramane un prieten de nadejde al Ucrainei

Prim-ministrul Republicii Moldova, Iurie Leanca, l-a felicitat pe Petro Porosenko, intr-o discutie telefonica, cu prilejul rezultatelor preliminare in scrutinul prezidential din Ucraina, anunta un comunicat de presa al Executivului de la Chisinau.

Controversa la Bruxelles: noul presedinte al Ucrainei amana semnarea acordurilor cu UE

Noul presedinte ucrainean, Petro Porosenko, amana semnarea acordurilor de asociere cu Uniunea Europeana, dupa ce ar fi transmis oficialilor europeni ca are nevoie de mai mult timp pentru a analiza angajamentele economice la care s-ar angaja tara sa.

Barack Obama ii promite sustinere totala lui Petro Porosenko

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a asigurat pe Petro Porosenko, presedintele ales al Ucrainei, intr-o convorbire telefonica de felicitare, transmitandu-i ca beneficiaza de sustinerea totala a Washingtonului .

Problemele urgente pe care trebuie sa le rezolve noul presedinte al Ucrainei

Miliardarul prooccidental Petro Porosenko, a castigat din primul tur alegerile prezidentiale din Ucraina iar greul acum urmeaza pentru el. Principala urgenta este de a pune capat insurectiei separatistilor rusofoni si de a gestiona relatiile tensionate cu Rusia. in plus,trebuie sa i-a masuri pentru a evita ca Ucraina sa intre in faliment.

Barack Obama se va intalni cu liderii din Europa Centrala si de Est, in Polonia

Presedintele american Barack Obama se va intalni la 3-4 iunie, in Polonia, cu sefii de stat ai tarilor din Europa Centrala si de Est, relateaza cotidianul bulgar Standart, in pagina electronica.

Petro Porosenko vrea sa puna capat razboiului din estul Ucrainei

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko a promis ca va pune capat razboiului din estul Ucrainei, relateaza AFP.

Petro Porosenko: Ucraina este in stare de razboi. Noul lider ales vrea sa discute cu Vladimir Putin

Noul presedinte ales al Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat recent, intr-un interviu pentru publicatia germana Bild, ca tara sa se afla in stare de razboi, iar operatiunile militare impotriva rebelilor prorusi vor continua. De asemenea, noul lider ucrainean a marturisit ca vrea sa poarte discutii cu Putin pentru depasirea crizei, relateaza AFP.

Regele Ciocolatei, noul presedinte al Ucrainei. Rezultatul alegerilor, salutat de tarile din UE

Miliardarul Petro Porosenko, supranumit si Regele Ciocolatei, este noul presedinte al Ucrainei. Potrivit sondajelor exit-poll, el si-a asigurat victoria din primul tur de scrutin. Fostul premier Iulia Timosenko,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )