Libnet.ro
UNICEF

19:00

Barack Obama, mesaj la moartea lui Prince: A fost cel mai puternic, mai curajos si creativ artist

Antena3 Antena3,
Barack Obama, mesaj la moartea lui Prince: A fost cel mai puternic, mai curajos si creativ artist

Presedintele american deplange moartea neasteptata a geniului muzicii, Prince. Lumea a pierdut o figura creativa emblematica. Michelle si cu mine ne alaturam milioanelor de fani din lumea. continuă pe Antena3

Reactia emotionanta a Deliei la moartea lui Prince

Moartea brusca a supertarului muzicii mondiale Prince la doar 57 de ani a indoliat milioane de fani din lumea intreaga. De la Barack Obama la Paul McCartney, de la Elton John la Madonna, toti au dorit.

Presedintele american Barack Obama si sotia sa, in vizita la Londra: Cuplul prezidential participa la un pranz cu Regina si la un dineu oferit de Printul William

Presedintele american Barack Obama si sotia sa Michelle au ajuns joi seara in Marea Britanie, zi in care au fost organizate numeroase evenimente cu ocazia aniversarii Reginei Elisabeta a II-a,.

Barack Obama va vizita Hiroshima in luna mai a acestui an

Barack Obama va vizita Hiroshima dupa summit-ul G7 programat luna viitoare. Obama va vizita Hiroshima, aceasta fiind prima vizita a unui presedinte american in exercitiu in orasul japonez distrus de.

Barack Obama, acuzat de ipocrizie de sustinatorii iesirii Marii Britanii din UE

Pledoaria presedintelui american Barack Obama pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana a generat o polemica aprinsa in Regatul Unit, iar unii politicieni care pledeaza pentru Brexit l-au acuzat pe liderul de la Casa Alba de ipocrizie, relateaza Bloomberg.

Barack Obama urmeaza sa efectueze o vizita istorica la Hiroshima

Barack Obama va deveni in curand primul presedinte in functie al Statelor Unite care a vizitat memorialul de la Hiroshima, un oras unde si-au pierdut viata 146. 000 de civili dupa lansarea primei bombe nucleare americane la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Vizita, programata pentru sfarsitul lunii mai, ar putea sa fie extrem de controversata daca va fi perceputa drept o incercare de prezentare de scuze, transmite Reuters.

Barack Obama, vizita istorica in Regatul Unit. Presedintele american le-a cerut britanicilor sa ramana in UE

Presedintele american Barack Obama a ajuns in Marea Britanie, acolo unde a facut un apel puternic ca tara sa ramana in Uniunea Europeana, spunand ca statutul de membru al comunitatii a amplificat locul Regatului Unit in lume si a facut blocul comunitar mai puternic, relateaza Reuters.

Barack Obama da asigurari ca Statele Unite si monarhiile din Golf sunt unite pentru distrugerea Statului Islamic

Presedintele american Barack Obama a afirmat joi la Riyadh ca SUA si monarhiile din Golf sunt unite in lupta pentru distrugerea gruparii jihadiste Statul Islamic, relateaza AFP.

Moartea lui Prince a starnit un val de mesaje pe internet

Vestea mortii legendarului Prince, la 57 de ani, a starnit un val de mesaje din partea persoanelor publice pe internet. Prince a fost cunoscut pentru hit-uri precum Purple Rain, This could be us sau My love is forever.

Opt milioane de mesaje pe Twitter, inregistrate in cateva ore de la moartea lui Prince

Twitter a inregistrat peste opt milioane de mesaje despre cantaretul Prince, in doar cateva ore de la moartea sa.

Vedetele in stare de soc dupa moartea lui Prince, muzician de geniu! Avalansa de mesaje pe internet

Vestea mortii lui Prince a cazut ca un traznet peste lumea showbizz-ului din intreaga lume. Vedete de talie mondiala au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )