Libnet.ro
UNICEF

06:30

Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in functia de procuror general

Adevărul Adevărul,
Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in functia de procuror general

Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, o femeie de culoare, Loretta Lynch, urmeaza sa fie nominalizata de catre Barack Obama in functia de procuror general al SUA, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Barack Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare in postul de ministru al Justitiei

Pentru prima data in istoria Statelor Unite ale Americii, o femeie de culoare, procurorul Loretta Lynch, urmeaza sa fie nominalizata de catre Barack Obama in functia de ministru al Justitiei, informeaza AFP.

Obama numeste, in premiera, o femeie de culoare ca ministru al justitiei

Presedintele Barack Obama a ales pentru prima data in istoria Statelor Unite o femeie de culoare, Loretta Lynch, procuror la New York, sa ocupe postul de ministru al justitiei, a anuntat vineri Casa Alba.

Barack Obama intentioneaza sa o numeasca pe Loretta Lynch in functia de procuror general al SUA

Presedintele american, Barack Obama, intentioneaza sa o numeasca pe Loretta Lynch in functia de procuror general al Statelor Unite, potrivit unor surse citate de CNN. Loretta Lynch are 55 de ani si este procuror.

Presa de stat de la Beijing: activitatea lui Barack Obama, INSIPIDA

Bilantul presedintelui Barack Obama este descris de presa oficiala de la Beijing ca insipid, iar cea mai buna performanta a sa consta intr-o retorica goala. Obama spune in continuare Yes, we can, suscitand mari asteptari in randul populatiei. Dar el a facut o treaba insipida si nu are aproape nimic de oferit sustinatorilor.

Barack Obama cere 3,2 MILIARDE de dolari pentru o noua lupta impotriva terorismului

Barack Obama urmeaza sa ceara vineri congresmenilor americani suplimentarea cu suma de 3,2 miliarde de dolari a finantarii luptei in Irak si Siria impotriva gruparii Statul Islamic SI), au anuntat joi doi ofic.

WSJ: Barack Obama i-a scris in secret liderului suprem iranian despre o posibila colaborare impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama i-a scris in secret liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, despre o posibila cooperare intre Washington si Teheran in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, scrie Wall Street Journal, preluat de BBC.

WSJ: Barack Obama i-a scris in secret liderului suprem iranian despre o posibila cooperare impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele american Barack Obama i-a scris in secret liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, despre o posibila cooperare intre Washington si Teheran in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, scrie Wall Street Journal, preluat de BBC.

Reactia lui Barack Obama dupa ce republicanii au preluat controlul in Congres: Astept cu nerabdare

Presedintele american Barack Obama s-a declarat miercuri hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani, care au preluat controlul in ambele Camere ale Congresului, in urma unor alegeri.

Barack Obama, hotarat sa coopereze in mod constructiv cu republicanii

Presedintele american Barack Obama s-a declarat miercuri hotarat sa coopereze in urmatorii doi ani cu adversarii sai republicani, relateaza AFP. Astept cu nerabdare sa lucrez cu noul Congres in.

China critica bilantul insipid al presedintelui Barack Obama

Bilantul presedintelui Barack Obama este insipid, iar cea mai buna performanta a sa consta intr-o retorica goala, scrie miercuri un cotidian oficial chinez, in timp ce primele rezultate ale alegerilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )