Libnet.ro
UNICEF

06:30

Barack Obama il primeste pe Donald Trump, astazi, in Biroul Oval

Adevărul Adevărul,
Barack Obama il primeste pe Donald Trump, astazi, in Biroul Oval

Barack Obama il va primi astazi pe succesorul sau, Donald Trump, in Biroul Oval, pentru o intalnire vizand sa asigure tranzitia lenta dorita de presedintele american in exercitiu, a anuntat miercuri Casa Alba, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Reactie INEDITA a lui Barack Obama dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite

Donald Trump a fost ales presedintele Statelor Unite, el devenind cel de al 45-lea sef de stat al Americii. Reactiile nu au inceput sa apara, iar daca dezamagirea a fost mare in tabara.

Malik Obama, fratele vitreg al lui Barack Obama, ii transmite felicitari lui Donald Trump

Malik Obama, fratele vitreg al presedintelui SUA, Barack Obama, un sustinator declarat al lui Donald Trump, i-a transmis felicitari miercuri viitorului lider de la Casa Alba.

Donald Trump a promis ca se va ocupa de multe lucruri in prima sa zi ca presedinte: Voi opri razboiul pentru carbune, voi abroga Obamacare, voi incepe constructia zidului de la granita sudica si voi elimina imigrantii criminali

Prima zi a lui Donald Trump in biroul de la Casa Alba va fi o zi extraordinara, conform acestuia. Noul presedinte are foarte multe lucruri de care vrea sa se ocupe in prima sa zi. De.

Obama il primeste joi pe Trump la Casa Alba. Vor discuta despre tranzitia lenta spre noua administratie

Barack Obama il va primi joi pe succesorul sau, Donald Trump, in Biroul Oval, pentru o intalnire vizand sa asigure tranzitia lenta dorita de presedintele american in exercitiu, a anuntat miercuri Casa Alba, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Donald Trump ar putea ajunge in sala de judecata inainte de a ajunge in Biroul Oval

Presedintele ales al Statelor Unite Donald Trump ar putea ajunge in sala de judecata inainte de a ajunge in Biroul Oval, in dosarul Universitatii Trump, dupa ce mai multi fosti studenti s-au plans ca au fost inselati in ceea ce priveste o serie de seminare in domeniul imobiliar, relateaza Reuters.

Tranformarea digitala a functiei de presedinte al Statelor Unite: Ce mosteniri va lasa Barack Obama urmasului sau de la Casa Alba

Barack Obama a fost primul presedinte social media a Statelor Unite. El a fost primul care a avut @POTUS pe Twitter, primul care a intrat live pe Facebook din Biroul Oval, primul care a raspuns.

Donald Trump, CADOU incredibil primit din partea lui Barack Obama

Actualul presedinte al Statelor Unite, Barack Obama, ii va face un prim cadou succesorului sau, Donald Trump. Mai exact, Obama ii va face cadou pe cei 11 milioane de fani de pe Twitter. Potrivit.

VIDEO. Donald Trump si Barack Obama s-au intalnit la Casa Alba. Se pregateste o tranzitie cordiala spre noua administratie

Presedintele in functie, Barack Obama, a declarat ca a avut o intalnire excelenta cu succesorul sau, Donald Trump. Obama a precizat ca au discutat chestiuni organizatorice si ca prioritatea urmatoarelor doua luni va fi, pentru el, sa asigure transferul prerogativelor de sef al statului catre presedintele ales.

VIDEO. Donald Trump a sosit la Casa Alba pentru a se intalni cu Barack Obama. Au discutat despre tranzitia lenta spre noua administratie

Presedintele in functie, Barack Obama, a declarat ca a avut o intalnire excelenta cu succesorul sau, Donald Trump. Obama a precizat ca au discutat chestiuni organizatorice si ca prioritatea urmatoarelor doua luni va fi, pentru el, sa asigure transferul prerogativelor de sef al statului catre presedintele ales.

Barack Obama l-a invitat la Casa Alba pe presedintele ales Donald Trump

Desi a declarat pe toata perioada campaniei electorale ca o sustine pe Hillary Clinton la presedintia SUA, Barack Obama l-a felicitat pe succesorul sau lapresedintia SUA, Donald Trump. Mai mult, Obama l-a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )