Libnet.ro
UNICEF

14:30

Barack Obama: Rusia va suporta costuri daca va anexa Crimeea

B1 B1,
Barack Obama: Rusia va suporta costuri daca va anexa Crimeea

Presedintele american Barack Obama a avertizat ca Rusia risca sa suporte costuri daca nu va renunta la planurile de anexare a regiunii ucrainene Crimeea, relateaza CNN. Sper ca diplomatia va putea evita. continuă pe B1

Obama avertizeaza ca Rusia va suporta costuri daca va anexa Crimeea.

Presedintele SUA, Barack Obama avertizeaza ca Rusia va suporta costuri daca nu va renunta la planurile de anexare a regiunii ucrainene Crimeea, avertizeaza presedintele Statelor Unite, Barack Obama. Sper ca diplomatia va putea evita organizarea referendumului in Crimeea, a afirmat Obama dupa intrevederea pe care a avut-o la Casa Alba cu Arseni Iateniuk, premierul interimar proeuropean al Ucrainei. Parlamentul din Crimeea a adoptat marti o Declaratie de independenta, etapa prealabila .

Sarah Palin cere lui Barack Obama mai multa fermitate in relatia SUA cu Rusia, in privinta ...

Sarah Palin, fosta candidata la functia de vicepresedinte al SUA, i-a solicitat azi lui Barack Obama mai multa fermitate in relatia cu Rusia, consemneaza Mediafax. Singurul lucru care il poate opri pe un tip rau cu o arma nucleara este un tip bun cu o arma nucleara, a declarat ea la incheierea unei conferinte a miscarii conservatoare americane CPAC), in apropiere de Washington. Fraza este o reproducere a faimosului slogan al grupului de lobby in favoarea armelor de foc din Statele Unite, .

Premierul interimar al Ucrainei a ajuns la Casa Alba pentru a se intalni cu Barack Obama

Arseni Iateniuk, premierul interimar proeuropean al Ucrainei, a fost primit, miercuri, la Casa Alba, de presedintele Statelor Unite, Barack Obama, informeaza AFP. Iateniuk a fost adus de un vehicul oficial care avea .

Criza din Ucraina: Premierul ucrainean se intalneste miercuri cu Barack Obama. Congresul american a condamnat oficial agresiunea rusa

Cele doua camere ale Congresului american au adoptat marti texte care condamna interventia rusa in Ucraina, un gest simbolic, dar puternic, cu o zi inainte de vizita premierului ucrainean Viktor Iateniuk la Washington. Oficialul ucrainean este asteptat la Washington miercuri si se va intalni cu liderul de la Casa Alba, Barack Obama.

Barack Obama si Xi Jinping au discutat telefonic despre criza din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a discutat telefonic cu omologul sau chinez Xi Jinping, duminica seara, despre situatia din Ucraina, a anuntat luni Casa Alba, intr-un comunicat citat de AFP.

Barack Obama si omologul sau chinez au discutat telefonic despre situatia din Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a vorbit la telefon cu omologul sau chinez Xi Jinping duminica seara privind situatia din Ucraina, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat publicat luni. Cei doi doresc .

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )