Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA

România Liberă România Liberă,
Barack Obama a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele Barack Obama a votat anticipat, vineri, pentru alegerea succesorului sau, relateaza Reuters. El a votat in orasul sau natal, Chicago, din statul Illinois, pe care l-a reprezentat in Senatul SUA inainte de a castiga primul mandat la Casa Alba. in actuala campanie electorala, el o sustine activ pe Hillary Clinton, candidata la presedintia SUA din partea Partidului Democrat, precizeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Mike Tyson, la Sinteza Zilei: Cu cine va vota la alegerile prezidentiale din SUA

Intrebat cu cine voteaza la prezidentialele din SUA, Mike Tyson a avut un raspuns mai putin obisnuit. imi place Donald Trump, dar nu pot sa votez. il stiu de o viata, stiu ca e.

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la alegerile prezidentiale din anul 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis Autoritatii Electorale Permanente lista sectiilor de votare propuse pentru a fi organizate in strainatate la alegerile parlamentare din 11 decembrie. MAE propune infiintarea in strainatate a 417 sectii de votare, ceea ce inseamna cu 111 sectii de votare mai mult decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 de sectii de votare mai mult decat la alegerile prezidentiale din 2014, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat.

Alegeri SUA 2016. Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters.

Rusii, acuzati ca se amesteca in alegerile prezidentiale din America

Guvernul american acuza in mod oficial Rusia pentru o serie de atacuri cibernetice asupra Partidului Democrat. in luna iulie a acestui an, nu mai putin de 19. 000 de email-uri ar fi fost furate de pe retelele operate de Partidul Democrat din Statele Unite ale Americii, unele dintre acestea ajungand ulterior pe site-ul WikiLeaks. La acea [].

Deci nu ma pot vedea, nu?. Barack Obama a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Barack Obama si-a exprimat deja dorinta cu privire la succesorul sau pe scaunul de lider de la Casa Alba. Actualul presedinte al Statelor Unite a votat anticipat sambata, in statul Illinois,.

Barack Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters.

Americanii au inceput sa voteze pentru alegerile prezidentiale

Zeci de mii de americani au inceput sa-si voteze preferatul pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc pe 8 noiembrie. Este vorba despre locuitorii din statele care permit votul anticipat, potrivit.

Cum s-a schimbat Barack Obama in opt ani petrecuti la Casa Alba

Barack Obama se apropie vertiginos de finalul celui de-al doilea mandat la presedintia Statelor Unite ale Americii, care se incheie la data de 28 ianuarie 2017. Cu aceasta ocazie, New York Magazine a.

Barack Obama a declarat STARE DE URGENTA in Florida (VIDEO)

Din cauza uraganului Matthew, Barack Obama a declarat joi stare de urgenta in Florida. Uraganul s-a intensificat si se apropie de sud-estul Statelor Unite, conform stiripesurse. ro. Actiunea autorizeaza.

MAE vrea sa infiinteze 417 sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din decembrie

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat lista sectiilor de votare propuse pentru a fi organizate in strainatate la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 si a transmis-o Autoritatii Electorale Permanente, se precizeaza pe site-ul MAE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )