Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cum s-a schimbat Barack Obama in opt ani petrecuti la Casa Alba

Antena3 Antena3,
Cum s-a schimbat Barack Obama in opt ani petrecuti la Casa Alba

Barack Obama se apropie vertiginos de finalul celui de-al doilea mandat la presedintia Statelor Unite ale Americii, care se incheie la data de 28 ianuarie 2017. Cu aceasta ocazie, New York Magazine a. continuă pe Antena3

Deci nu ma pot vedea, nu?. Barack Obama a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale (VIDEO)

Barack Obama si-a exprimat deja dorinta cu privire la succesorul sau pe scaunul de lider de la Casa Alba. Actualul presedinte al Statelor Unite a votat anticipat sambata, in statul Illinois,.

Barack Obama a votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA

Presedintele Barack Obama a votat anticipat, vineri, pentru alegerea succesorului sau, relateaza Reuters. El a votat in orasul sau natal, Chicago, din statul Illinois, pe care l-a reprezentat in Senatul SUA inainte de a castiga primul mandat la Casa Alba. in actuala campanie electorala, el o sustine activ pe Hillary Clinton, candidata la presedintia SUA din partea Partidului Democrat, precizeaza Agerpres.

Barack Obama a votat anticipat la Chicago

Presedintele american Barack Obama a votat vineri anticipat pentru alegerile prezidentiale, in timpul unei vizite in orasul sau natal, Chicago, relateaza Reuters.

Barack Obama a declarat STARE DE URGENTA in Florida (VIDEO)

Din cauza uraganului Matthew, Barack Obama a declarat joi stare de urgenta in Florida. Uraganul s-a intensificat si se apropie de sud-estul Statelor Unite, conform stiripesurse. ro. Actiunea autorizeaza.

Camin in eterna renovare. Singurul imobil unde s-ar putea caza cursantii de la Postliceala Sanitara din Iasi are lacatul pe usa de opt ani

Scoala Postliceala Sanitara de Stat Grigore Ghica Voda din Iasi are un camin unde ar putea caza 200 de cursanti, dar care de opt ani sta inchis si se degradeaza. Ar fi nevoie de 2 milioane de euro pentru reabilitarea caminului, dar in loc de bani, conducerea institutiei de invatamant primeste de la an la an numai promisiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )