Libnet.ro
UNICEF

00:07

Baraj CM 2014: Nationala Greciei a ajuns la Bucuresti pentru meciul decisiv.

România Liberă România Liberă,
Baraj CM 2014: Nationala Greciei a ajuns la Bucuresti pentru meciul decisiv.

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, conform Mediafax. In lotul deplasat la Bucuresti se afla si mijlocasul Kostas Katsouranis, suspendat pentru partida de marti. Grecia va sustine antrenamentul oficial pe Arena Nationala, astazi, de la ora 18. 00, sedinta de pregatire fiind precedata de conferinta de presa a selectionerului Fernando . continuă pe România Liberă

RESTRICTII de circulatie si masuri de siguranta, in Bucuresti, pentru meciul ...

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, 3. 720 de politisti sunt angrenati in masurile suplimentare dispuse de Politia Romana, pentru desfasurarea in bune conditii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale Romaniei si Greciei. Politistii vor asigura masuri specifice de ordine si .

RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care .

Nationala Greciei a sosit la Bucuresti pentru meciul din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia. in .

Grecii au sosit la Bucuresti

Nationala Greciei a sosit, luni la pranz, la Bucuresti pentru meciul de marti seara cu Romania din mansa retur a barajului de calificare la Cupa Mondiala.

VIDEO Smaug, fiorosul dragon din trilogia Hobbitul, a ajuns la Bucuresti

Dupa ce a pus stapanire pe Muntele Singuratic cu mii de ani in urma, Smaug, dragonul din trilogia Hobbitul, a ajuns in Piata Unirii din Bucuresti, pentru a prefigura lansarea din 13 decembrie a filmului Hobbit: The Desolation of Smaug.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )