Libnet.ro
UNICEF

01:05

RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

România Liberă România Liberă,
RESTRICTII de circulatie, in Bucuresti, pentru meciul Romania-Grecia.

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, traficul rutier va fi restrictionat incepand cu ora 15:00, gradual si daca situatia va impune, pana la defluirea totala a spectatorilor pe: str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care . continuă pe România Liberă

RESTRICTII de circulatie si masuri de siguranta, in Bucuresti, pentru meciul ...

Autoritatile din Capitala se pregatesc pentru meciul de marti seara dintre selectionatele Romaniei si Grecie, care se va disputa pe Stadionul National Arena. Cititi si: Cum s-a vazut Romania-Grecia din galeria suporterilor romani Astfel, 3. 720 de politisti sunt angrenati in masurile suplimentare dispuse de Politia Romana, pentru desfasurarea in bune conditii a meciului de fotbal dintre echipele reprezentative ale Romaniei si Greciei. Politistii vor asigura masuri specifice de ordine si .

Cinci luni de inchisoare, cu suspendare, pentru opt suporteri romani. Au incercat sa introduca fumigene pe stadion la meciul Romania-Grecia

Opt suporteri romani au fost retinuti de autoritatile elene, pentru incidentele survenite cu ocazia meciului Romania-Grecia. Acestia au fost condamnati la cinci luni de inchisoare, cu suspendare, dupa ce au.

Meciul Romania Grecia. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat marti

Peste 3. 700 de politisti se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15.

Baraj CM 2014: Nationala Greciei a ajuns la Bucuresti pentru meciul decisiv.

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, conform Mediafax. In lotul deplasat la Bucuresti se afla si mijlocasul Kostas Katsouranis, suspendat pentru partida de marti. Grecia va sustine antrenamentul oficial pe Arena Nationala, astazi, de la ora 18. 00, sedinta de pregatire fiind precedata de conferinta de presa a selectionerului Fernando .

Romania Grecia. 4000 de politisti si jandarmi vor fi marti pe stadion si pe strazile Capitalei. Traficul rutier in zona Arena Nationala, restrictionat

Peste 4000 de politisti si jandarmi vor se vor asigura, marti, ca meciul de fotbal dintre Romania si Grecia se va desfasura in conditii bune si ca suporterii vor ajunge in siguranta pe stadion. in plus, traficul rutier in zona stadionului Arena Nationala va fi restrictionat incepand cu ora 15. Intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 18.

Romania - Grecia / Fernando Santos: Vom apara cu dintii avantajul

Antrenorul portughez al Greciei mizeaza pe o aparare de fier, spera intr-un gol al echipei sale pentru a linisti apele si nu se gandeste la lovituri de departajare. Meciul Romania - Grecia e vineri, ora 21. 00, Antena 1.

Nationala Greciei a sosit la Bucuresti pentru meciul din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia

Reprezentativa Greciei a sosit, luni, la Bucuresti, in vederea meciului cu selectionata Romaniei, de marti, de pe Arena Nationala, din returul barajului de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia. in .

Romania - Grecia / Chiriches: Ma simt bine cu masca, sunt apt suta la suta

Vlad Chiriches s-a antrenat normal si va fi apt de joc pentru meciul dintre Romania si Grecia de marti, ora 21. 00, in direct pe Antena 1.

Ecran-gigant in Piata Unirii din Cluj pentru vizionarea meciului retur Romania-Grecia

Primaria Cluj-Napoca anunta ca marti, 19 noiembrie, suporterii echipei nationale vor putea vedea meciul retur Romania-Grecia pe un ecran gigant care va fi pus in Piata Unirii din centrul orasului.

Romania - Grecia. Kostas Mitroglou: Visam Cupa Mondiala, vom da totul pe teren, la Bucuresti

Romania va disputa marti partida retur impotriva Greciei, din meciul de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2014. Confruntarea va avea loc pe Arena Nationala, incepand cu ora 21. 00, fiind disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )