Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un barbat de 30 de ani din Harghita a fost ucis de un urs

Hotnews Hotnews,
 Un barbat de 30 de ani din Harghita a fost ucis de un urs

Un barbat de 30 de ani din judetul Harghita a fost atacat si ucis vineri de un urs, in zona localitatii Criseni, scrie Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Harghita a declarat ca pentru acest urs se solicitase acordul de a fi ucis, care a fost insa refuzat. continuă pe Hotnews

Un barbat din judetul Harghita a fost ucis de un urs

Un barbat de 35 de ani din judetul Harghita a murit, vineri, dupa ce a fost atacat de un urs, intr-o padure din apropierea localitatii Criseni. Barbatul a fost ranit in zona toracelui in urma atacului, iar vecinii impreuna cu care se afla au sunat la 112, insa medicii nu i-au putut salva viata.

Un barbat a fost ucis de urs in judetul Harghita. Ce spun autoritatile

Un barbat a fost ucis de urs in apropiere de localitatea Criseni, din judetul Harghita. Barbatul de 35 de ani se afla in padure, alaturi de alte persoane, pentru a lua pamant de flori. Victima s-a stins in ambulanta, in drum spre spital. A intrat in stop cardio respirator in ambulanta, s-a incercat resuscitarea, chemasem [] .

Scene de groaza in Harghita: Un barbat a fost ucis de un urs(VIDEO)

Incident grav in Harghita. Un barbat a fost ucis de un urs, in zona localitatii Criseni. Victima avea 35 de ani si a murit in timp ce era transportat cu ambulanta la spital, informeaza B1 TV. Totul s-a.

inca un deces provocat de gripa. Victima este un barbat de 67 de ani din Alba cu afectiuni preexistente

Un barbat de 79 de ani, din judetul Alba, confirmat cu virus gripal tip A, subtip H1, in urma analizelor de laborator efectuate la Institutul Cantacuzino Bucuresti, a decedat.

Sfarsit cumplit pentru un barbat de 60 de ani din Alba. Omul a murit strivit sub un mal de pamant care s-a surpat peste el

Un barbat ce efectua lucrari la reteaua de canalizare din localitatea Benic a decedat, marti, dupa ce a fost prins sub un mal de pamant. Pompieri din Alba-Iulia au intervenit cu doua autospeciale - un.

O copila de sapte ani, din Sibiu, desfigurata de cainele unui vecin. Politistii au deschis un dosar penal

O fata de doar sapte ani, din satul Laslea, Sibiu, a fost muscata de cainele unui vecin. Micuta a fost gasita de mama ei in fata portii, inconstienta si plina de sange. Incidentul dramatic s-a.

O fata de 19 ani din Barlad a fost data in urmarire natioanla. Parintii sustin ca a fost rapita

Tatal fetei a facut apel la autoritati si spera ca-si va gasi copilul, dar, pana acum, nimeni nu a dat de urma acesteia. Barbatul crede ca fiica sa a fost rapita. Disparuta de acasa inca din data.

CUTREMURATOR! Doi tineri din Harghita au violat o minora

Doi tineri din comuna Praid, judetul Harghita, cu varste de 20 si 27 de ani, au violat o minora, in varsta de 12 ani, si i-au furat telefonul. Fapta a avut loc luni, pe raza localitatii Ocna de Sus, comuna.

Copil de patru ani din Sibiu, in stare grava, dupa ce remorca unui tractor a cazut peste el

Un copil de patru ani se afla in stare grava dupa ce remorca unui tractor s-a rasturnat vineri peste el. Incidentul dramatic s-a petrecut in localitatea Cisnadioara, judetul Sibiu. Soferul unui tractor a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )