Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un barbat din judetul Harghita a fost ucis de un urs

Adevărul Adevărul,
Un barbat din judetul Harghita a fost ucis de un urs

Un barbat de 35 de ani din judetul Harghita a murit, vineri, dupa ce a fost atacat de un urs, intr-o padure din apropierea localitatii Criseni. Barbatul a fost ranit in zona toracelui in urma atacului, iar vecinii impreuna cu care se afla au sunat la 112, insa medicii nu i-au putut salva viata. continuă pe Adevărul

Un barbat de 30 de ani din Harghita a fost ucis de un urs

Un barbat de 30 de ani din judetul Harghita a fost atacat si ucis vineri de un urs, in zona localitatii Criseni, scrie Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Harghita a declarat ca pentru acest urs se solicitase acordul de a fi ucis, care a fost insa refuzat.

Un barbat a fost ucis de urs in judetul Harghita. Ce spun autoritatile

Un barbat a fost ucis de urs in apropiere de localitatea Criseni, din judetul Harghita. Barbatul de 35 de ani se afla in padure, alaturi de alte persoane, pentru a lua pamant de flori. Victima s-a stins in ambulanta, in drum spre spital. A intrat in stop cardio respirator in ambulanta, s-a incercat resuscitarea, chemasem [] .

Sistemul Ro-Alert, folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca a fost vazut un urs

Sistemul Ro-Alert a fost folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca un urs a fost vazut in zona strandului municipal, transmite Mediafax.

Scene de groaza in Harghita: Un barbat a fost ucis de un urs(VIDEO)

Incident grav in Harghita. Un barbat a fost ucis de un urs, in zona localitatii Criseni. Victima avea 35 de ani si a murit in timp ce era transportat cu ambulanta la spital, informeaza B1 TV. Totul s-a.

Un barbat din Arad a pus mana pe cutit si l-a omorat pe fratele lui geaman. Totul din cauza mostenirii

Un barbat din orasul aradean Lipova a fost retinut de politisti dupa ce si-ar fi injunghiat mortal fratele geaman, marti dupa-amiaza, in urma unui conflict pornit de la mostenirea casei.

Sfarsit tragic pentru un barbat din Botosani. A murit in timp ce statea la coada pentru somaj

Un barbat din Botosani a facut infarct in timp ce statea la coada pentru a-si depune dosarul de ajutor de somaj. Barbatul a cazut fara suflare pe asfalt, iar oamenii din jurul sau au incercat sa ii.

Un barbat din Targoviste a ARUNCAT peste 200 de litri de zeama de varza de la BALCON. A primit o amenda USTURATOARE

Un barbat din Targoviste a primit o amenda usturatoare dupa ce a aruncat peste 200 de litri de zeama de varza de la balcon. Vecinii s-au plans de mirosul puternic, si au decis sa cheme.

O romanca si un barbat din Kosovo au pus la cale o casatorie de convenienta. Cum au fost descoperiti

Politistii de la Serviciul Imigrari din Timisoara au refuzat prelungirea dreptului de sedere pentru un cetatean strain, in urma constatarii casatoriei de convenienta cu o romanca. La expirarea dreptului.

850 euro pentru un permis de conducere. Un barbat din Edinet, retinut pentru trafic de influenta

Un barbat din Edinet a fost retinut de ofiterii Directiei generale teritoriale Nord a CNA si procurorii anticoruptie, fiind banuit de trafic de influenta. Acesta ar fi pretins si primit 850 de euro de la un barbat pentru a-l ajuta sa obtina, fara probleme, permisul de conducere.

Politista din Iasi a fost chemata la o interventie 112 in centrul orasului. Femeia s-a grabit sa ajunga la fata locului, doar ca a avut parte de o surpriza uriasa. Nicio clipa nu s-a asteptat sa i se intample asta

Se afla in timpul programului cand politista din Iasi a fost chemata la o interventie in centrul orasului. Nicio clipa nu se astepta la ceea ce avea sa urmeze. Acolo o astepta colegul ei, si el.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )