Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat de 32 de ani din judetul Caras-Severin a pus politia in alerta, dupa ce a sunat la 112. Cand oamenii legii i-au batut la usa, acesta le-a spus ceva cu totul neasteptat

Antena3 Antena3,
Un barbat de 32 de ani din judetul Caras-Severin a pus politia in alerta, dupa ce a sunat la 112. Cand oamenii legii i-au batut la usa, acesta le-a spus ceva cu totul neasteptat

Un barbat de 32 de ani din judetul Caras-Severin a pus autoritatile in alerta dupa ce a sunat la 112. Individulnu a vrut sub nici o forma saspuna cine e si unde se afla, astfel ca imediat au. continuă pe Antena3

Incidente la o sectie de votare din judetul Botosani. Ce era scris in toate cabinele de vot

Scrutinul de duminica, 10 noiembrie, pentru alegerile prezidentiale nu a fost marcat de incidente majore. Totusi, au existat cateva exceptii si una dintre ele a fost semnalata in judetul Botosani. Votul la alegerile prezidentiale, in primul tur, nu a fost lipsit de incidente. Unul dintre ele s-a petrecut in judetul Botosani, acolo unde presedinta unei .

ATAC LA O BANCA DIN JUDETUL OLT! Anuntul politistilor

Un barbat de 30 de ani a fost pruins, luni de politisti, dupa ce la finele saptamanii trecute a dat o spargere la o banca de pe raza comunei Radomiresti, judetul Olt.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

30 de MIGRANTI STRAINI, PRINSI intr-o RUINA din judetul Arad! CE INTENTIONAU SA FACA? Localnicii AU DAT ALARMA!

Serviciul Teritorial al Politiei de Frontiera Arad a prins treizeci de migranti din mai multe tari, ce aveau in gand sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )