Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un barbat de 57 de ani din Vaslui a murit din cauza gripei. Numarul deceselor, la nivel national, a ajuns la 34

Adevărul Adevărul,
Un barbat de 57 de ani din Vaslui a murit din cauza gripei. Numarul deceselor, la nivel national, a ajuns la 34

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) a confirmat decesul unui barbat de 57 de ani, din Vaslui, bolnav de gripa. continuă pe Adevărul

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Doua persoane au murit din cauza gripei, in Spitalul Judetean din Constanta. Niciunul dintre pacienti nu era vaccinat antigripal. in ambele cazuri, prezenta virusului gripal a fost confirmata.

Panica in spitale! 25 de oameni au murit din cauza gripei

25 de oameni au murit din cauza gripei, iar panica din randul populatiei incepe sa se faca simtita in salile de asteptare ale spitalelor. in doar doua zile, medicii din Bucuresti au ajuns sa consulte.

Spitalul Judetean Constanta interzice accesul vizitatorilor. Doi pacienti au murit din cauza gripei in ultima saptamana

Accesul vizitatorilor in Spitalul Judetean Constanta va fi interzis incepand de maine, 24 ianuarie. Masura a fost luata ca urmare a numarului mare de pacienti diagnosticati cu infectii acute ale cailor respiratorii.

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei.

Toate scolile din tara vor fi inchise pana luni din cauza gripei

Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. Stire in curs .

Sfarsit tragic pentru un copil de sase ani din Hunedoara. A murit dupa ce un barbat a incercat sa fure o butelie de oxigen din preajma micutului

Un copil de sase ani a murit in urma unei explozii a unei butelii de oxigen, tragedia producandu-se la Hunedoara. Din primele informatii, se pare ca, totul s-a intamplat langa o ghena de gunoi de pe strada.

Fata de clasa intai, violata in timp ce o colega filma cu telefonul mobil. Dupa cat timp a fost arestat abuzatorul de 57 de ani

Un barbat de 57 de ani a fost arestat pentru un abuz sexual pe care l-ar fi comis asupra unei fetite de 7 ani, din localitatea sa. Minora ar fi fost violata de cel putin doua ori, cred anchetatorii.

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tnar de 25 de ani din Medias ramn n arest - decizie definitiva

Cei trei barbati acuzati ca au ucis un tanar de 25 de ani din Medias, pe care l-au injunghiat de 11 ori cu un cutit si l-au lovit cu pumnii si picioarele, vor ramane in inchisoare. Cei trei, toti recidivisti, unul eliberat in baza Legii privind recursul compensatoriu, contestasera masura arestarii.

Cati oameni au murit de gripa in Romania pentru ca nu s-au vaccinat

Numarul deceselor provocate de gripa creste de la o zi la alta. De cand a inceput sezonul virozelor respiratoriinumarul romanilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29. Ultima victima a virusului gripal este un barbat de 62 de ani din Oradea, nevaccinat, cu boli cronice. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Bihor, pe langa [] .

Un oradean de 62 ani a murit la spital din cauza gripei

Un oradean in varsta de 62 ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, 23 ianuarie, la Spitalul Municipal din Oradea, dupa ce a fost infectat cu virusul AH1N1, fiind primul deces provocat de gripa, in acest an, in judetul Bihor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3068 seconds )