Libnet.ro
UNICEF

14:45

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Antena3 Antena3,
Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 31

Doua persoane au murit din cauza gripei, in Spitalul Judetean din Constanta. Niciunul dintre pacienti nu era vaccinat antigripal. in ambele cazuri, prezenta virusului gripal a fost confirmata. continuă pe Antena3

Panica in spitale! 25 de oameni au murit din cauza gripei

25 de oameni au murit din cauza gripei, iar panica din randul populatiei incepe sa se faca simtita in salile de asteptare ale spitalelor. in doar doua zile, medicii din Bucuresti au ajuns sa consulte.

Gripa a facut noi victime. Numarul persoanelor care au murit a ajuns la 27

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns marti la 27, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de.

Un barbat a murit de gripa la Spitalul din Galati / Numarul deceselor din aceasta cauza a ajuns la 20

Un barbat de 68 de ani din Galati a murit din cauza gripei la un spital din oras. Persoana avea si alte probleme medicale si nu fusese imunizata impotriva virsului gripal. Numarul deceselor in tara a ajuns la 20, transmite Mediafax.

Cati oameni au murit de gripa in Romania pentru ca nu s-au vaccinat

Numarul deceselor provocate de gripa creste de la o zi la alta. De cand a inceput sezonul virozelor respiratoriinumarul romanilor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29. Ultima victima a virusului gripal este un barbat de 62 de ani din Oradea, nevaccinat, cu boli cronice. Potrivit Directiei de Sanatate Publica Bihor, pe langa [] .

Gripa a facut nca o victima, numarul deceselor a ajuns la 29

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 29, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica INSP), citat de Agerpres.

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei

Scolile din toata tara vor fi inchise vineri, din cauza gripei, au decis ministerele Sanatatii si Educatiei.

Toate scolile din tara vor fi inchise pana luni din cauza gripei

Ministerul Sanatatii a anuntat suspendarea cursurilor in scoli din cauza gripei pe data de 25 ianuarie. Stire in curs .

Primaria Cmpina a anulat Hora Unirii din cauza gripei

Primaria municipiului Campina, din judetul Prahova, a decis anularea manifestarilor dedicate Unirii Principatelor, din cauza numarului mare de cazuri de gripa si a faptului ca vremea este nefavorabila, transmite Mediafax.

Un oradean de 62 ani a murit la spital din cauza gripei

Un oradean in varsta de 62 ani a murit, in noaptea de marti spre miercuri, 23 ianuarie, la Spitalul Municipal din Oradea, dupa ce a fost infectat cu virusul AH1N1, fiind primul deces provocat de gripa, in acest an, in judetul Bihor.

Tot ce trebuie sa stii despre gripa. Cat timp esti contagios si cum se transmite virusul

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 27, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Iata ce trebuie sa stiti despre gripa. Gripa se transmite de la o persoana la alta pe cale respiratorie, prin intermediul salivei eliminate in timpul tusei, [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )