Libnet.ro
UNICEF

07:45

Barbat de 70 de ani din Suceava, inecat in Lacul Techirghiol

România Liberă România Liberă,
Barbat de 70 de ani din Suceava, inecat in Lacul Techirghiol

Un barbat de 70 de ani din Suceava s-a inecat sambata in Lacul Techirghiol din judetul Constanta. El. continuă pe România Liberă

Un copil de doi ani din Suceava a cazut de la inaltime. Unde se afla mama sa in acel moment

Un copil de doi ani din Siret, judetl Suceava, a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a cazut de la inaltime. Acesta se afla pe o terasa a casei cand a picat de la circa 2,5 metri.

Tragedie in Constanta. Un barbat a murit inecat in lacul Techirghiol

Un barbat din Suceava a murit sambata dupa-amiaza inecat in Lacul Techirghiol, in zona Baile Reci, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea. Suceveanul, in varsta de.

Un barbat de 34 de ani s-a inecat in Dunare, intre localitatile Ostrov si Canlia

Un barbat in varsta de 34 de ani a murit inecat in Dunare, miercuri dupa-amiaza, in zona Ostrov-Canlia, la 100 de kilometri sud-vest de municipiul Constanta, dupa ce a intrat sa se scalde, informeaza.

Copila de 14 ani din judetul Botosani a ajuns acasa tarziu si a fost luata la intrebari de mama sa. Cand a aflat ce facuse fata, femeia a luat foc. E o rusine pentru familie! Adevarul insa era altul

Copila de 14 ani din judetul Botosani a ajuns acasa tarziu si a fost luata la intrebari de mama sa. Cand a aflat ce facuse fata, femeia a luat imediat foc. E o rusine pentru familie! in spate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )