Libnet.ro
UNICEF

05:30

Barbat accidentat mortal: a fost lovit de doua masini. inainte de impact victima cazuse pe sosea

Adevărul Adevărul,
Barbat accidentat mortal: a fost lovit de doua masini. inainte de impact victima cazuse pe sosea

Un accident mortal s-a petrecut vineri seara, in judetul Dambovita, in localitatea Odobesti: un barbat de 58 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini. continuă pe Adevărul

VIDEO Barbat accidentat mortal: a fost lovit de doua masini. inainte de impact victima cazuse pe sosea

Un accident mortal s-a petrecut vineri seara, in judetul Dambovita, in localitatea Odobesti: un barbat de 58 de ani si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de doua masini.

Accident socant! Un barbat a iesit dintr-un bar si a fost spulberat de doua masini

Accident teribil surprins de camerele de supraveghere. Un barbat care iese dintr-un bar a fost calcat de doua masini. Barbatul nu a avut nicio sansa. Dupa ce a iesit din bar, masinile au trecut una.

De beat ce era, a acrosat doua masini. Soferul turmentat si-a continuat cursa pana a fost prins de politisti

Un barbat de 43 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, dupa ce a pierdut controlul volanului, pe fondul consumului de alcool, si a lovit doua autovehicule cu masina cu care circula.

VIDEO Ce s-a intamplat de fapt in cazul barbatului care statea intins pe sosea inainte de a fi calcat de doua masini. Atentie: imagini cu impact emotional

Un accident dramatic s-a petrecut vineri seara in Dambovita. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de doua masini. Pietonul era culcat pe sosea, iar soferii nu l-au mai putut evita. intreaga scena a fost suprinsa de o camera de supraveghere din zona.

Momentul in care un barbat din Dambovita se intinde pe sosea si este calcat de doua masini FOTO

Un accident dramatic s-a petrecut vineri seara in Dambovita. Un barbat a murit dupa ce a fost calcat de doua masini. Pietonul era culcat pe sosea, iar soferii nu l-au mai putut evita. intreaga scena a fost su.

Caz bizar. Un macelar a fost lovit cu piciorul in fata de o vaca moarta

Incident bizar intr-o macelarie din Germania. Un barbat angajat ca macelar, in varsta de 41 de ani, a ajuns la spital dupa a fost lovit cu piciorul in fata de o vaca moarta, potrivitYahoo!.

Accident in Pasajul Obor din Bucuresti. Au fost implicate cinci masini

Accident in lant in miercuri dimineata in Pasajul Obor. Cinci autoturisme s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi a pierdut controlul volanului si a lovit un parapet. Din fericire, nimeni nu a fost ran.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )