Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un barbat ajunge pe banca acuzatilor dupa 15 ani de la comiterea infractiunii

Adevărul Adevărul,
Un barbat ajunge pe banca acuzatilor dupa 15 ani de la comiterea infractiunii

Dupa trecerea a 15 ani de la comiterea infractiunii de trafic de copii si persoane adulte, dosarul unui inculpat a ajuns spre examinare in instanta de judecata. Potrivit unui comunicat de presa al Procuraturii Generale, barbatul a fost retinut la Moscova in luna august si extradat autoritatilor Republicii Moldova, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Un barbat din Botosani, arestat dupa ce ar fi incercat sa violeze doua fetite

Un barbat in varsta de 35 de ani din judetul Botosani a fost arestat preventiv pentru savarsirea a d.

Lora face nunta. Iata ce declara dupa trei ani de relatie!

Lora traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Ionut Ghenu deja de trei ani si se pare ca pentru cei doi bat clopote de nunta! Iata ce spune artista despre acest lucru! .

Asia: Un puscarias evadat a fost prins dupa 17 ani datorita unei drone. Barbatul traia in pustietate

Un prizonier care a reusit sa scape din inchisoare acum mai bine de 17 ani a fost in sfarsit gasit de autoritati. Barbatul traia in pustietate, intr-o grota din munti. Fugarul a fost privat de interactiunea umana de atat de mult timp incat i-a fost greu sa se inteleaga cu politia, scrie The Independent.

VIDEO FOTO Varianta de ocolire Suceava a fost deschisa traficului dupa 11 ani de la inceperea proiectului. inca au mai ramas lucrari de terminat si presa locala reclama probleme de siguranta

La aproape 11 ani de la inceputul lucrarilor, traficul rutier a fost deschis vineri pe intreg traseul variantei de ocolire a Municipiului Suceava 12 km cu cate o banda pe sens). Autoritatile spun ca circulatia a fost deschisa traficului chiar daca mai sunt lucrari de finalizat de catre constructor. Cu toate acestea, presa locala scrie ca ar exista probleme de siguranta pe traseu tocmai din cauza lucrarilor nefinalizate si publica imagini care aduc aminte de neajunsurile pe care ministrul Transporturilor le-a invocat pentru nedeschiderea traficului pe cei 21 de km de autostrada de pe Lotul 3 A1 Lugoj - Deva.

BOMBA in showbiz! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu PETRE ROMAN!

Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza o familie de 10 ani! Actuala sotie a lui petre Roman, a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, la aniversarea casniciei. Eaii multumeste pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )