Libnet.ro
UNICEF

18:45

Barbat batut cu salbaticie de seful Politiei Bolintin Vale: Mai faci live-uri pe Facebook?

Antena3 Antena3,
Barbat batut cu salbaticie de seful Politiei Bolintin Vale: Mai faci live-uri pe Facebook?

Un barbat culcat la pamant de luptatorii Politiei a fost batut cu salbaticie de seful Politiei Bolintin Vale, iar procurorii il cerceteaza acum pe ofiter pentru purtare abuziva. continuă pe Antena3

Tanar din Bolintin Vale, impuscat de politisti in timp ce incerca sa se sinucida

Un tanar in varsta de 31 de ani, din Bolintin Vale, a fost impuscat de politisti, dupa ce a iesit in strada cu o butelie si inarmat cu un cutit, iar la un moment dat a incercat sa se sinucida.

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera: in luna aprilie, media persoanelor care au intrat zilnic in tara e de 2.000

Chestorul Ioan Buda, seful Politiei de Frontiera, a precizat la Antena 3 ca, in luna aprilie, in jur de 2. 000 de persoane au patruns zilnic pe teritoriul Romaniei.

Seful Politiei Romane anunta primele masuri in cazul incidentelor violente din ultimele zile Liviu Vasilescu: Infractionalitatea din perioada sarbatorilor Pascale a scazut (VIDEO)

Seful Politiei Romane, chestor principal Liviu Vasilescu, a anuntat luni ca, in urma incidentelor violente care au avut loc in ultimele zile in tara, au fost arestate preventiv 4 persoane din Hunedoara, si au.

Conducerea Politiei Romane: Tot mai multe violente in strada. Toleranta fata de aceste fapte e 0

Seful Politiei Romane aduce asigurari cetatenilor ca lucrurile sunt sub control dupa ce in ultimele zile au aparut in spatiul public imagini cu politisti agresati de romi, dar si alungati cu pietre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )