Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un barbat beat din India a murit dupa ce a fost construit un drum peste el

B1 B1,
Un barbat beat din India a murit dupa ce a fost construit un drum peste el

Un barbat in varsta de 45 de ani din India a murit dupa ce a cazut intr-o groapa, iar muncitorii care lucrau in zona au construit un drum peste el, transmite Reuters. Barbatul se afla in stare de ebrietate,. continuă pe B1

VIDEO Inca o tragedie in boxul profesionist: A murit dupa ce a fost facut KO

Pugilistul sud-african Mzwanele Kompolo si-a pierdut viata dupa ce a fost facut KO in partida disputata impotriva lui Siphenathi Qampi.

India: Un barbat beat a murit dupa ce angajatii de pe un santier au construit un drum peste el

Un barbat din India, aflat in stare de ebrietate, a murit dupa ce a cazut intr-o groapa iar muncitorii de pe un santier au construit un drum peste el, a anuntat luni politia indiana, citata de Reuters.

Un grup de ingineri din India au creat un nou dispozitiv antiviol: O bijuterie cu sistem de alarma incorporat

Un grup de cinci ingineri din India a creat o bijuterie care contine un sistem de alarma cu ajutorul caruia cei care sunt agresati sexual ar putea cere ajutorul. Bijuteria a fost creata pentru a preveni violurile.

Targu-Carbunesti: Un sofer, prins la volan fara permis de conducere, a scapat din mainile politistilor, dupa mai multe imbranceli cu oamenii legii (VIDEO)

Caz tragi-comic la Targu-Carbunesti, in judetul Gorj. Doi politisti au fost filmati in ce incercau sa imobilizeze un tanar din localitate care a fost depistat in timp ce conducea un autoturism fara.

Misterul pietrelor miscatoare din Valea Mortii a fost elucidat

In locul unui lac secat din Valea Mortii, numit Racetrack Playa, exista mai multe pietre, unele cantarind chiar cateva sute de kilograme, care, in mod clar, se misca. Acestea lasa in urma lor urme lungi in noroi, iar de multa vreme oamenii incearca sa-si dea seama cum este posibil ca pietrele sa se miste. Cele [] Misterul pietrelor miscatoare din Valea Mortii a fost elucidat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )