Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un grup de ingineri din India au creat un nou dispozitiv antiviol: O bijuterie cu sistem de alarma incorporat

B1 B1,
Un grup de ingineri din India au creat un nou dispozitiv antiviol: O bijuterie cu sistem de alarma incorporat

Un grup de cinci ingineri din India a creat o bijuterie care contine un sistem de alarma cu ajutorul caruia cei care sunt agresati sexual ar putea cere ajutorul. Bijuteria a fost creata pentru a preveni violurile. continuă pe B1

Un nou dispozitiv antiviol in India: bijuterie cu sistem de alarma incorporat

Inginerii indieni au realizat un nou dispozitiv antiviol. Este vorba de o bijuterie care contine un sistem de alarma, pentru a ajuta la prevenirea violurilor in tara lor.

VIDEO O echipa de ingineri din Belfast a stabilit un nou record mondial pentru cea mai mare constructie executata din piesele jocului Meccano

O echipa de ingineri, studenti la arhitectura, a stabilit un nou record mondial, construind un pod de 30 de metri, deasupra raului Lagan din Belfast, numai din piesele de constructie ale jocului Meccano. Intreaga constructie a fost executata din 11. 000 de piese din metal si 70. 000 de piulite si suruburi.

Un barbat beat din India a murit dupa ce a fost construit un drum peste el

Un barbat in varsta de 45 de ani din India a murit dupa ce a cazut intr-o groapa, iar muncitorii care lucrau in zona au construit un drum peste el, transmite Reuters. Barbatul se afla in stare de ebrietate,.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )