Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat care nu a respectat izolarea la domiciliu, dus in carantina

Adevărul Adevărul,
Un barbat care nu a respectat izolarea la domiciliu, dus in carantina

Un barbat in varsta de 32 de ani s-a ales cu o amenda in valoare de 100 de lei pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu si apoi a fost dus in carantina. continuă pe Adevărul

Tulcea: O femeie care nu a respectat izolarea la domiciliu, prinsa de politisti si plasata intr-un centru de carantina

O femeie de 39 de ani din Tulcea care nu a respectat izolarea la domiciliu si a fost gasita plimbandu-se pe strada va fi plasata in carantina pentru 14 zile.

Dosar penal si amenda de 20.000 de lei pentru un barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu

Procurorii din Harghita au intocmit dosar penal pe numele unui barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu, acesta fiind amendat cu suma de 20. 000 de lei.

Al doilea dosar penal pentru o femeie din Cugir care nu a respectat izolarea la domiciliu

Un nou dosar penal a fost deschis luni, 23 martie 2020, la Cugir, unei persoane care nu a respectat izolarea la domiciliu.

Dosar penal pe numele soferului de TIR confirmat cu coronavirus. Pacientul nu a respectat izolarea la domiciliu

Barbatul cu coronavirus, revenit din Marea Britanie, este cercetat pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu. Procurorii din Calarasi au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

COVID-19. Sanctiuni in valoare de 3.000 de lei pentru cei care nu au respectat izolarea la domiciliu, in Dambovita

Mai multe patrule de jandarmi si politisti au verificat in ultimele 24 de ore respectarea masurii izolarii la domiciliu in judetul Dambovita si au dat trei amenzi, in valoare totala de 3. 000 de lei.

Buzau: O femeie de 62 de ani si un tanar de 22 ani au fost amendati si plasati in carantina, pentru ca nu au respectat izolarea la domiciliu

Patrule mixte formate din politisti si jandarmi au aplicat deja la Buzau sanctiuni pentru persoanele care nu respecta masura izolarii la domiciliu dupa venirea din strainatate. O femeie de 62 de ani si un tanar de 22 ani au fost amendati si plasati in carantina.

Un barbat din Harghita s-a ales cu dosar penal si cu o amenda de 20.000 lei dupa ce nu a respectat izolarea la domiciliu

Un barbat din Harghita, revenit din Italia, s-a ales cu un dosar penal si cu o amenda usturatoare de 20. 000 lei, dupa ce nu a respectat izolarea la domiciliu. Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa.

Patru persoane din Cugir cercetate penal pentru ca nu au respectat izolarea la domiciliu. Dosare inregistrate la Parchet

Trei cauze penale a inregistrat Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia vineri, 20 martie 2020, avand ca obiect savarsirea infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

O femeie din Bucuresti care nu a respectat izolarea la domiciliu si a iesit pe geam din casa a fost mutata in carantina

O femeie din Bucuresti a fost plasata, duminica dimineata, din izolare la domiciliu in carantina institutionalizata, deoarece nu a respectat prima masura de prevenire a raspandirii COVID-19. Decizia.

Trei persoane cercetate dupa ce nu au respectat izolarea la domiliciu

Trei persoane sunt cercetate de procurorii sibieni pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce nu au respectat izolarea la domiciliu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )