Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dosar penal pe numele soferului de TIR confirmat cu coronavirus. Pacientul nu a respectat izolarea la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pe numele soferului de TIR confirmat cu coronavirus. Pacientul nu a respectat izolarea la domiciliu

Barbatul cu coronavirus, revenit din Marea Britanie, este cercetat pentru ca nu a respectat izolarea la domiciliu. Procurorii din Calarasi au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor. continuă pe Adevărul

Dosar penal pe numele romanului care a revenit din Spania, desi stia ca are coronavirus. E acuzat de zadarnicirea combaterii bolilor

Ministerul Public a anuntat oficial deschiderea unui dosar penal pe numele romanului care a revenit cu avionul din Spania, desi avea certificat medical eliberat de autoritatile spaniole care confirmau ca e.

Un tanar cu simptome de COVID-19, prins in timp ce se plimba cu autobuzul. Procurorii i-au deschis dosar penal

Procurorii au deschis un dosar penal pe numele unui tanar de 21 de ani intors duminica de la Roma si care nu s-a izolat la domiciliu, ci s-a plimbat cu autobuzul prin Capitala.

Dosar penal pentru pacientul cu coronavirus care si-a dat masca jos si a tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Babes din Bucuresti

Parchetul anunta ca s-a autosesizat si a deschis dosar penal pe numele barbatului depistat cu coronavirus care si-ar fi dat jos masca de protectie si ar fi tusit intentionat catre medicii de la Spitalul Victor Babes din Bucuresti. Un alt dosar penal a fost deschis in cazul unui barbat din Mures intors din Germania care a plecat din izolare si a mers cu autobuzul, apoi cu un taxi.

Pacientul care a vrut sa infecteze medicii de la Spitalul Victor Babes are dosar penal!

Barbatul infectat cu coronavirus care a tusit intentionat catre medici, cu intentia de a-i infecta are dosar penal. Politistii de la Sectia 12 din Capitala s-au autosesizat si au inceput urmarirea penala impotriva sa dupa ce managerul Spitalului Victor Babes a reclamat comportamentul pacientului.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor deschis pe numele unei femei care nu a respectat masura izolarii la domiciliu

Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Jiu a deschis, astazi, un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Dosar penal la Spitalul din Filiasi, in cazul pacientului in stare grava, depistat cu covid-19

Un dosar penal avand ca obiect infractiunile de abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, in cazul pacientului in faza terminala, de la spitalul din Filiasi, judetul Dolj, confirmat cu covid-19, a fost inregistrat, in 20 martie, pe rolul Parchetului Judecatoriei Filiasi.

Primul dosar penal vizand conducerea unui spital care nu a luat masuri in cazul unui pacient infectat cu coronavirus 23 de cadre medicale, izolate si testate

Parchetul anunta ca a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor in care este vizata conducerea Spitalului Filiasi, care nu a luat masuri in cazul unui pacient infectat cu coronavirus, acesta intrand in contact cu 23 de cadre medicale.

Arad: Dosar penal pentru o familie venita in tara din Italia, dar care a mintit ca vine din Germania

Politistii din judetul Arad au intocmit dosar penal pe numele unei familii de romani care a calatori.

Dosar penal si amenda de 20.000 de lei pentru un barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu

Procurorii din Harghita au intocmit dosar penal pe numele unui barbat revenit din Italia care nu a respectat izolarea la domiciliu, acesta fiind amendat cu suma de 20. 000 de lei.

Dosar penal pentru conducerea spitalului Filiasi. Pacient in faza terminala, depistat cu coronavirus

Mai multi membri ai conducerii spitalului din Filiasi au dosar penal dupa ce un pacient cu coronavirus a pus in pericol intreaga unitate sanitara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )