Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un barbat care sustine ca a fost vandut drept cobai pentru experimente medicale cere statului daune de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Un barbat care sustine ca a fost vandut drept cobai pentru experimente medicale cere statului daune de milioane de euro

Un barbat din judetul Vaslui, fost angajat al uzinelor Aerostar Bacau, a formulat in ultimii ani zeci de petitii si plangeri prin care arata ca ar fi victima unor experimente medicale dupa ce ar fi fost vandut drept cobai unui institut de cercetare. continuă pe Adevărul

Un barbat din Vaslui a dat statul roman in judecata pentru ca a fost folosit drept cobai pentru experimente medicale

Un barbat din Vaslui a decis sa dea statul in judecata pentru ca, sustine el, de 32 de ani este folosit drept cobai pentru mai multe experimente medicale.

Un barbat care facea scandal pe holul unui imobil din Bucuresti, a fost impuscat politisti si a murit la spital Cine este victima

Un barbat a iesit pe holul unui imobil din Sectorul 1 dezbracat si ameninta vecinii, avand asupra sa mai multe obiecte ascutite. La vederea politistilor, individul a devenit agresiv, a lovit un om al legii si a fugit, fiind prins ulterior la un etaj superior, cand a fost impuscat, transmite Mediafax. Barbatul a murit ulterior la spital. 31 Barbatul care a murit fusese impuscat de politisti in piept, nu in picior, asa cum indicau primele informatii despre incident. El ar fi injunghiat un angajat MAI cu o foarfeca.

Tenis: Nicolas Jarry (89 ATP) a fost suspendat 11 luni pentru dopaj

Federatia Internationala de Tenis a anuntat ca l-a suspendat 11 luni pe Nicolas Jarry locul 89 ATP), dupa ce sportivul chilian a fost depistat pozitiv cu ligandrol, la Cupa Davis, in 19 noiembrie, informeaza lefigaro. fr.

Cum sta Romania la nivelul coeficientului de inteligenta. Perioada in care am fost cei mai destepti

Romanii fac performanta. La CE, la Balcaniade de dresaj, la Para Tenis de Masa, insa, se pare ca nu este de ajuns. Concluziile unui studiu legat de nivelul coeficientului de intelicenta sunt ingrijoratoare. Romania si nivelul coeficientului de inteligenta Dragos Iliescu profesor in Departamentul de Psihologie al Universitatii din Bucuresti si pe George Gunnesch-Luca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )