Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un barbat din Vaslui a dat statul roman in judecata pentru ca a fost folosit drept cobai pentru experimente medicale

Antena3 Antena3,
Un barbat din Vaslui a dat statul roman in judecata pentru ca a fost folosit drept cobai pentru experimente medicale

Un barbat din Vaslui a decis sa dea statul in judecata pentru ca, sustine el, de 32 de ani este folosit drept cobai pentru mai multe experimente medicale. continuă pe Antena3

Un fermier a dat statul in judecata pentru ca nu-si poate lucra pamantul. Ce a decis instanta

Un fermier a dat statul in judecata pentru ca, din cauza carantinei, nu isi poate lucra terenurile agricole, scrie Agro Tv, precizand care a fost decizia instantei.

Un stat american a dat China in judecata pentru pandemia de coronavirus

Statul american Missouri a dat in judecata guvernul chinez pentru modul in care a gestionat criza cauzata de coronavirus.

Primul roman condamnat pentru ca a incalcat prevederile starii de urgenta. De cate ori ignorase carantina

Primul roman condamnat pentru ca a incalcat prevederile starii de urgenta si-a aflat sentinta! Tanarul din Salaj le-a dat mari batai de cap autoritatilor si nu este singurul tras la raspundere. Un medic implicat in acelasi caz isi asteapta si el sentinta! Primul roman condamnat pentru ca a incalcat prevederile starii de urgenta si-a aflat .

Gestul superb facut de politistii din Vaslui pentru o batrana care a sunat la 112. Ce i-au adus la usa

Mai multi politisti din Vaslui au ajutat o batrana cu alimente, intrucat aceasta a sunat la 112 si a spus ca nu are nimic de mancare. Bunica Maria de abia fusese externata din spital. Astfel, oamenii legii i-au dus tot ce avea nevoie femeia. Gestul superb facut de politistii din Vaslui pentru o batrana care .

Barbat din Targoviste sechestrat de un cuplu din bloc. Ce a urmat pare desprins dintr-un film

Clipe de cosmar traite de un barbat din Targoviste. Acesta a fost sechestrat de un cuplu din blocul in care locuia si fortat sa spuna ca a intretinut relatii amoroase cu femeia.

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Cati bani a obtinut Laura Lavric de la sora ei, dupa ce a dat-o in judecata. Nici nu a vrut sa auda de impacare

Si-au aruncat vorbe grele, iar din 2013 stau prin tribunale. Scandalul dintre Laura Lavric si sora ei nu este nici astazi incheiat. Pentru cati bani si-a dat cantareata de muzica populara aproapele in judecata. Sunt lucruri care se pot ierta, altele care nu. Cati bani a obtinut Laura Lavric de la sora ei, dupa ce .

Liderul USR Bucuresti:in primele trei luni ale anului statul roman a mai cheltuit 2,45 de miliarde de lei pentru pensii speciale

Presedintele USR Bucuresti, Claudiu Nasui, a afirmat ca pensiile speciale s-au ridicat doar in primele trei luni ale acestui an peste doua miliarde de lei. USR a depus un proiect de lege pentru suprataxarea pensiilor speciale cu pana la 90%.

O femeie din Vaslui si-a injunghiat in cap rivala in dragoste

Situatie de-a dreptul dramatica la Vaslui, unde doua rivale in dragoste s-au batut in cea de-a doua zi de Paste. Totul a culminat cand una dintre ele a injunghiat-o pe cea de-a doua in cap.

CORONAVIRUS. Un barbat din Bucuresti a refuzat legitimarea motivand ca este suveran, iar actul lui de identitate expira mileniul viitor. A fost condus la psihiatrie, pentru un consult de specialitate

Starea de urgenta decretata ca urmare a pandemiei de coronavirus presupune, printre altele, si legitimarea persoanelor pe strada, pentru ca autoritatile sa elimine riscul raspandirii COVID-19. Se stie ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )