Libnet.ro
UNICEF

15:16

Un barbat condamnat pentru crima, printre cei care s-au luptat cu atacatorul de pe Podul Londrei VIDEO

Adevărul Adevărul,
Un barbat condamnat pentru crima, printre cei care s-au luptat cu atacatorul de pe Podul Londrei VIDEO

Un barbat condamnat pentru crima se numara printre oamenii care s-au luptat cu teroristul din atacul de pe Podul Londrei, dezvaluite presa britanica. continuă pe Adevărul

Atacul de la Londra: Un imigrant polonez si un condamnat pentru crima, printre eroii care s-au luptat cu teroristul

Un bucatar polonez si un condamnat pentru crima se numara printre eroii care s-au luptat cu teroristul din Londra. Imigrantul polonez, care lucra in cladirea Fishmongers039; Hall, aflata in partea de nord a London Bridge, a insfacat un corn de narval.

Atac pe podul Londrei: atacatorul impuscat era un fost detinut condamnat pentru terorism

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu, noteaza AFP, citata de Agerpres.

Gestul uimitor facut de un barbat gay pentru un bebelus cu Sindromul Down, refuzat de 20 de familii FOTO

Fetita din imagini a fost diagnosticata cu Sindromul Down la doar cateva zile de cand a venit pe lume. A fost abandonata in spital de catre mama ei biologica si lasata in grija medicilor, care au fost nevoiti sa solicite interventia asistentilor maternali. Odata ce micuta a fost data spre adoptie, a fost refuzata de .

Fiul cel mare al premierului Albaniei, devastat dupa cutremur: logodnica sa si intreaga ei familie figureaza printre cei 49 de morti

Gregor Rama, fiul cel mare al premierului Albaniei, a confirmat moartea logodnicei sale in urma cutremurului de 6,4 care a zguduit marti aceasta tara din Balcani.

Interviu cu istoricul Thierry Wolton. Taranii au fost cele mai mari victime si cei care au opus cea mai mare rezistenta comunismului. imi scot palaria in fata lor.

Comunismul a creat un infern cu dimensiuni colosale, si-a schingiuit victimele in moduri inimaginabile si a ucis sute de milioane de oameni. A instaurat ura si frica in societate si a programat perioade de foamete in care au murit zeci de milioane de tarani. Nu exista nici o reusita autentica in comunism, economica, sociala, tehnologica, totul a fost o farsa oribila. Impunatorul volum doi al Istoriei Mondiale a Comunismului al lui Thierry Wolton este dedicat victimelor comunismului. Sunt cuprinse in acest volum mii de relatari despre crime in masa, despre torturi menite sa distruga orice e uman in om, experimente criminale in lagarele si spitalele comuniste. Iar victima cea mai mare a comunsimului a fost taranimea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )