Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac pe podul Londrei: atacatorul impuscat era un fost detinut condamnat pentru terorism

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atac pe podul Londrei: atacatorul impuscat era un fost detinut condamnat pentru terorism

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu, noteaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Gruparea Stat Islamic a revendicat atentatul de la Podul Londrei

Gruparea Stat Islamic a anuntat ca atacul de la Podul Londrei de vineri a fost dus de unul dintre combatantii sai, a anuntat agentia de propaganda a organizatiei. Statul Islamic nu a oferit nicio dovada in acest sens.

Cine era, de fapt, atacatorul de pe Podul Londrei, care a ucis, vineri, doi oameni

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu,.

Cum a fost oprit atacatorul de pe Podul Londrei. Imagini cu interventia cetatenilor care au folosit un extinctor si un dinte de narval VIDEO

Atacatorul din Londra, care a ucis doi oameni si a ranit alti trei, a fost imobilizat chiar pe Podul Londrei de cativa cetateni care au intervenit eroic.

Ucigasul de pe Podul Londrei fusese condamnat anterior pentru terorism: El a fost eliberat conditionat in decembrie 2018

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei era Usman Khan, 28 de ani, fost detinut condamnat pentru terorism, a anuntat sambata seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu,.

Cine este autorul atacului terorist de pe Podul Londrei: Usman Khan avea 28 de ani si fusese condamnat pentru terorism

Barbatul care a ucis doua persoane vineri pe Podul Londrei se numea Usman Khan, avea 28 de ani si a fost detinut dupa ce a fost condamnat pentru terorism, a anuntat seful brigazii antiteroriste din Marea Britanie, Neil Basu, informeaza BBC.

VIDEO Eroii de pe Podul Londrei: un grup de oameni curajosi l-a imobilizat pe atacator inainte ca politia sa ajunga

Cativa oameni curajosi l-au pus la pamant pe atacatorul de pe Podul Londrei, inainte ca politia sa ajunga, relateaza Daily Mail.

Politia Metropolitana trateaza incidentul de la Podul Londrei ca si cum ar avea legatura cu terorismul

Politia Metropolitana a anuntat vineri ca un barbat a fost impuscat de fortele de ordine in incidentul de la Podul Londrei - pe care-l trateaza ca si cum ar avea legatura cu terorismul, relateaza BBC News.

Cine era prima victima care si-a pierdut viata in atacul de pe Podul Londrei

Prima victima a atacului terorist care a avut loc vineri pe Podul Londrei lucra la Universitatea Cambridge. Jack Merritt si o femeie au fost ucisi ieri de Usman Khan in inima capitalei. Merritt era.

Incidentul de pe Podul Londrei: primele declaratii ale Politiei. Suspectul purta o vesta exploziva falsa VIDEO

Politia londoneza trateaza evenimentul de vineri de la Podul Londrei drept un atac terorist, dupa ce a ucis un barbat, care a atacat mai multe persoane cu cutitul, relateaza AFP si The Associated Press.

Atacul de pe Podul Londrei. Premierul britanic Boris Johnson omagiaza curajul trecatorilor care au intervenit pe a salva vietile celorlalti

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a declarat vineri, intr-o interventie televizata, ca incidentul de pe Podul Londrei, in care un barbat a injunghiat cu un cutit mai multe persoane - cinci, potrivit unor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )